Kenshiro 19 Eki 2022 #5,771 artyomdh dedi ki: Burayı da hareketlendirelim. Çizimler baya hoş olmuş. Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Jujutsuya benzemiş çizimleri. Yada jujutsu, hxha benziyordu.
artyomdh dedi ki: Burayı da hareketlendirelim. Çizimler baya hoş olmuş. Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Jujutsuya benzemiş çizimleri. Yada jujutsu, hxha benziyordu.
Zoro 21 Eki 2022 #5,775 Kuroro dedi ki: Geldi. 391 Genişletmek için tıkla ... Geldi iki gözümün çiçeği
Kenshiro 21 Eki 2022 #5,776 Kuroro dedi ki: Geldi. 391 Genişletmek için tıkla ... Şu güldürdü. Gizli İçerik Biraz geçiş bölümü gibiydi ama sorun değil. Ayrıca Hinrigh'in gücü epey iyiymiş. Çok kullanışlı.
Kuroro dedi ki: Geldi. 391 Genişletmek için tıkla ... Şu güldürdü. Gizli İçerik Biraz geçiş bölümü gibiydi ama sorun değil. Ayrıca Hinrigh'in gücü epey iyiymiş. Çok kullanışlı.
sir.zero 21 Eki 2022 #5,777 Vay anasını şu seriye bile yeni bölüm geldi. hxh ve d.gray-man ın biteceğini asla düşünmüyorum ama yeni bölüm görünce bir garip oluyor insan...
Vay anasını şu seriye bile yeni bölüm geldi. hxh ve d.gray-man ın biteceğini asla düşünmüyorum ama yeni bölüm görünce bir garip oluyor insan...
Raizelbruh 24 Eki 2022 #5,779 391 Türkçe Hunter x Hunter - Bölüm 391 Çarpışma 2. Kısım Manga oku Hunter x Hunter - Bölüm 391 Çarpışma 2. Kısım Manga oku sadscans.com
391 Türkçe Hunter x Hunter - Bölüm 391 Çarpışma 2. Kısım Manga oku Hunter x Hunter - Bölüm 391 Çarpışma 2. Kısım Manga oku sadscans.com
Amaterasu 24 Eki 2022 #5,780 10 bölüm çizip 5 yıl kabolur yine bitmez bu serie, o yüzden okumamaya karar verdim