Bakıyoruz aralıksız bölüm veriyormuş, belki olur, bir ümit. Olmaz mı be ?En az 10
Ama kesmiyor tabii. Son cildi okumadım bile. Hiç bir gelişme olmayacağını biliyorum çünkü. Tekrar seri başlarsa okurum. Neyse Kurapika-dono'ya selam beklemeye devam.
Bakıyoruz aralıksız bölüm veriyormuş, belki olur, bir ümit. Olmaz mı be ?En az 10
Ama kesmiyor tabii. Son cildi okumadım bile. Hiç bir gelişme olmayacağını biliyorum çünkü. Tekrar seri başlarsa okurum. Neyse Kurapika-dono'ya selam beklemeye devam.
Anca başkasına çizdirirse olur bence. Ya da ölürse bir mirasçı çıkar.Bakıyoruz aralıksız bölüm veriyormuş, belki olur, bir ümit. Olmaz mı be ?
Çizdirsin başkasına, sanki çok meraklıyız onun çizimine pehAnca başkasına çizdirirse olur bence. Ya da ölürse bir mirasçı çıkar.
Kurapika reis'in zincir kokladğı bölümlerdeyim de.. HxH bir başk yaf
Kendisi için manga çıkartmak istiyor Togashi. yu yu hakusho'yu erken bitirme nedenlerinden birisi bu. Çizerken yardım aldığı kişi bile eşi.Çizdirsin başkasına, sanki çok meraklıyız onun çizimine peh
Editörü bile yok diye biliyorum.Kendi zevki için bizi madara ediyor, bu kadar iyi seriler çıkarmasa çekilecek nazı yok da neyse..Kendisi için manga çıkartmak istiyor Togashi. yu yu hakusho'yu erken bitirme nedenlerinden birisi bu. Çizerken yardım aldığı kişi bile eşi.Editörü bile yok diye biliyorum.
Bakıyoruz aralıksız bölüm veriyormuş, belki olur, bir ümit. Olmaz mı be ?
Kurraapiika ve Hiisokka isimlerini sürekli duymak ve Amerikan dublajlarında kaçınılmaz olan ekstra replikler dışında güzel sahneydi. Hisoka'ya çok iyi bir seslendirmen bulmuşlar ama bu serinin en sevmediğim kısmı sanırım Kurapika'nın Kurta gözleri. O kadar anlamsız bir tonu var ki. 2011 versiyonunda estetik bir rengi var en azından ama burada bildiğin domates rengi, o kadar sinir bozucu ki. Bari biraz daha koyu renk yapsalardı da kan rengi deselerdi. Bu şekilde ne estetik ne de vahşi bir havası oluyor. Domatese dönen gözün ne etkileyiciliği olur?
Bunu ilk defa gördüm. 2011 sahnesinde böyle bir şey yoktu, hemen geçiştirmişlerdi. Bir de bu dövüş Gon vs Hanzo'dan önce gerçekleşmiş.
Eşine çizdirecek diye bir haber okumuştum. Ne kadar doğru emin değilim.Efsane bir mangayı keyfi yüzümden hiç ediyor herif. 2.kez bitirmek üzereyim animeyi ve izlerken böylesine zevk aldığım anime sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Pouf, anime/manga dünyasındaki gelmiş geçmiş en sıkıcı ve bunaltıcı karakter olabilir. Bu serinin sonu gelmez, Kara Kıta'yı bile bitirmez kanımca.