O konuda sadece bekliyorum, geleceğinden değil. Mangası bile en son ocakta gelmiş sanırım.Anca 10 yıl sonra gelir demiyim ama belki bi ova yaparlar o kavga için lakin görsel bişey bekleme daha çok akıl oyunlarıyla geçti çünki.

O konuda sadece bekliyorum, geleceğinden değil. Mangası bile en son ocakta gelmiş sanırım.Anca 10 yıl sonra gelir demiyim ama belki bi ova yaparlar o kavga için lakin görsel bişey bekleme daha çok akıl oyunlarıyla geçti çünki.
Mangaka İllımi'yi öyle bir yerde devreye soktuki. İllumi'nin söyledikleri doğru da olabilir yalan da. Yani tarafsız da olabilir Hisoka'nın ajanı da. Tabi Chrollo'nun hisleri çok güçlü. Neredeyse zihin okuyabiliyor.Chrollo kendine dikkat etsin bundan sonra Ezel gibi saldıran taraf olacak Hisoka var karşısında. Kenan Birkan(Chrollo) onun için güçlü olsa da çalıntı yetenek ile gerdeğe giren birisi!!
Acaba bu savaş bir daha gerçekleşse İllumi reyiz kimin tarafını tutardı?
2 dost vs kalan örümcekler... Güzel olurduMangaka İllımi'yi öyle bir yerde devreye soktuki. İllumi'nin söyledikleri doğru da olabilir yalan da. Yani tarafsız da olabilir Hisoka'nın ajanı da. Tabi Chrollo'nun hisleri çok güçlü. Neredeyse zihin okuyabiliyor.
Zaten bu yüzden korkutan Hisoka ile başbaşa kalmamak için sürekli en az 2 örümceği yanında gezdiriyordu![]()
İkiside filler.Bunu 2 filmi varmış. Canon mu filler mı?
EMin değilim ama Kurapika'nın çocukluk arkadaşını konu olan Canon olabilir. Ya da kısmi canondur. Togashi manga olarak çizmiş sanırım.Bunu 2 filmi varmış. Canon mu filler mı?
Çok fazla yazı olacak diğer shounenlere göre ama acayip bilgiler öğreneceksin. Şanslısın yaniAnimeyi bitirdim, geriye sadece mangasini okumak kaldi.![]()