İki kişiden birinde zihin kontrolü var zaten. Bu kara kıta yolunda alışılmışın dışında nen görmek beni sevindirdi. Bir bu nen bir de Rohan'ın predatörü çok iyi düşünülmüş bence.ben zihin kontrolü isterdim
Tam olarak yandaşı yapmıyor. Müteffiklerinden birini düşman bedenine yerleştiriyor. Henüz gösterilmedi ama bir süre sınırı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca o bedende ölünce zihninin ana bedene dönüp dönmediği de henüz gösterilmedi.Halkenburg okuyla vurduğu kişiyi yandaşı yapıyor, üstelik mutlak bir yetenek, oka karşı savunma yapmak mümkün değil.
Üzülme beraber hisoka reisi destekleriz o ölmez yani denediler ölmüyorKaç bölümdür ölecek ölmeyecek diye gerdi bizi, ağzından yel alsın! İki yüzlü kadınları severim derken Theta'nın onu öldürmeye çalıştığını biliyormuş. Artık bence öldürmez ya, öldürmesin. Theta-chan favorim![]()
Hisokaya reyiz mi dedin sen ? Reyizler yerlerde sürünmez be martin.Çoluk çocuk peşinde koşmaz.Gider direk kafayla çarpışır.Tek Reyiz Chrollo Reyizdir.Üzülme beraber hisoka reisi destekleriz o ölmez yani denediler ölmüyor![]()
Hisoka'nın sebepsiz psikopatlığı bana kid'i hatırlatıyor sen nasıl chrollo'yu tercih edersinHisokaya reyiz mi dedin sen ? Reyizler yerlerde sürünmez be martin.Çoluk çocuk peşinde koşmaz.Gider direk kafayla çarpışır.Tek Reyiz Chrollo Reyizdir.
Ağzına sağlık.Hisokaya reyiz mi dedin sen ? Reyizler yerlerde sürünmez be martin.Çoluk çocuk peşinde koşmaz.Gider direk kafayla çarpışır.Tek Reyiz Chrollo Reyizdir.