Tserridench öven kişileri konudan şöyle geçiriyoruzTserridench övdüm ve yine muhalefet oldun.
Tserridench öven kişileri konudan şöyle geçiriyoruzTserridench övdüm ve yine muhalefet oldun.
Yalnız hakikaten bir sahnede Tseri varken tedirgin oluyorum. Okuyucuya bu hissi verebilmek müthiş bir iş. Togaşi bir mangaka olarak çok farklı bir sınıfta.Her sahnelerinde önümüzü ilikliyor olurduk. Şu adamın 1000’de 1’i korkutucu auraları yok.
Feci ilgi çekici bir villian ama @Kenshiro'ya göre çöp karakter.Yalnız hakikaten bir sahnede Tseri varken tedirgin oluyorum. Okuyucuya bu hissi verebilmek müthiş bir iş. Togaşi bir mangaka olarak çok farklı bir sınıfta.
Şimdilik bu kadarcık kaslı ileride biraz daha kaslansın sever o da sever.Feci ilgi çekici bir villian ama @Kenshiro'ya göre çöp karakter.
Bunun fanı o zaman kendisi. Hem Tserri ile takıştı. O yüzden sevmiyor olabilir.Şimdilik bu kadarcık kaslı ileride biraz daha kaslansın sever o da sever.
Yok la çöp denecek kadar değil. Sadece öyle ilgi çekici bir yanı olduğunu düşünmüyorum. Dalgasına sallıyoruz işte arada.Feci ilgi çekici bir villian ama @Kenshiro'ya göre çöp karakter.
İşte sağdaki esas varis.Bunun fanı o zaman kendisi. Hem Tserri ile takıştı. O yüzden sevmiyor olabilir.
Nen eğitimini bitirsin. Hızlandırılmış vücut dersine de başlayacak senin için.İşte sağdaki esas varis.
Luffy'i çok seviyorum@RedTeroR izledikten sonra sevdiğin karakterleri yaz ona göre bizde gözden geçirelim...