Hxh animesi >>>> tüm shounen animelerHxh animesi>>>>>>manga.
Not: Meruem <3
Hxh animesi >>>> tüm shounen animelerHxh animesi>>>>>>manga.
Ben 11 serisini izleyip kalan kısmı manga ile devam ettim. Kite en sevdiğim karakter olmuştu bile o kısa sürede.Kite bir anda yoktan çıkınca ve kısa sürede de ölünce seyirciye o duyguyu tam olarak geçirebildiğini sanmıyorum. Shanks'ın ilk kez ilk bölümde değil de Skypiea sonrasında görülmesi gibi düşün.
Ara rekoru 80 WSJ sayısı imiş. Şu an yine 80'e ulaşıldı. Yani 1 sayı daha HxH çıkmazsa rekor kırılacak.Dövüş kulesini çok merak ediyorum. Hiç öğrenemeden bitecek seri herhalde.
Kırdı zaten. Garanti oldu daha doğrusuAra rekoru 80 WSJ sayısı imiş. Şu an yine 80'e ulaşıldı. Yani 1 sayı daha HxH çıkmazsa rekor kırılacak.
Rekor var diye, belki bir sürpriz yaparlar gelecek sayı, bir umut işteKırdı zaten. Garanti oldu daha doğrusu
Kaç yaşındaki bu adam? Seri zaten 20 yaşından büyük yanlış hatırlamıyorsam. Karısı da Sailor Moon'dan dolayı yaşlı desekMadem konu hortladı. Togashi'nin ( eski- 2018 Mayıs )açıklamasını paylaşalım
“I need to finish writing Hunter x Hunter,” Togashi admitted. “It has come to the point where either the story concludes first or I die before that happens. But I do intend to finish it.”
Yani dua edin ölmeyeyim diyor : )) Herif uzun yaşarım umuduyla devam etmiyor seriye![]()
54 yaşında. Emin değilim ama daha önce bir dönem eşine çizdirmiş sanırım. Eşi de 53 yaşında. Zengin bir arap şeyhi ona çuvalla para verip birine çizdirmesi için ikna etmesi gerek. Anca öyle olur bu işKaç yaşındaki bu adam? Seri zaten 20 yaşından büyük yanlış hatırlamıyorsam. Karısı da Sailor Moon'dan dolayı yaşlı desekBir öğrenci lazım Togashi'ye.