20 Bölüm kaldı o kadar dediniz duygulanacaksın, ağlayacaksın nerede hani beni mi koparıyosunuz anlamadım ki ? 

Ya allahim20 Bölüm kaldı o kadar dediniz duygulanacaksın, ağlayacaksın nerede hani beni mi koparıyosunuz anlamadım ki ?![]()
20 bölümü bitir öyle gel.20 Bölüm kaldı o kadar dediniz duygulanacaksın, ağlayacaksın nerede hani beni mi koparıyosunuz anlamadım ki ?![]()
Yok ya eğer dediğiniz bir sahne varsa dayanamam duygusal adamımdır benYa allahimo kadar çok konuştuk ki artık duygulancağın varsa da duygulanmazsın artık.
![]()
Tamam izliyorum bitecek az kaldı. Netero öldü heralde kendini patlattı adam20 bölümü bitir öyle gel.![]()
Spoilera girer yorum yapamam Netero hakkında. :/Yok ya eğer dediğiniz bir sahne varsa dayanamam duygusal adamımdır ben
Tamam izliyorum bitecek az kaldı. Netero öldü heralde kendini patlattı adam![]()
Bunu günler öncesinden kendisine söyledim. Neyse son 20 bölüm sad moment'in zirvesi. Az kalmışYa allahimo kadar çok konuştuk ki artık duygulancağın varsa da duygulanmazsın artık.
![]()
Yapma zatenSpoilera girer yorum yapamam Netero hakkında. :/
20 Bölüm kaldı o kadar dediniz duygulanacaksın, ağlayacaksın nerede hani beni mi koparıyosunuz anlamadım ki ?![]()
@troysi55 Ya seni kandırıyorlar. Hüzünlü 3-4 sahne var tamam da hiçbirinde ağlayacağini düşünmüyorum açıkçası.![]()