Anime de 35. bölüme geldim ama bu Hisoka'nın çıktığı sahneler de çalan müzik çok hoşuma gitti 

İlerleyen bölümlerde kendisinden biraz soğuyabilirsin güçlü rakiplerle savaşırkenAnime de 35. bölüme geldim ama bu Hisoka'nın çıktığı sahneler de çalan müzik çok hoşuma gitti![]()
Zaten Gon'a karşı böyle bir huyu varİlerleyen bölümlerde kendisinden biraz soğuyabilirsin güçlü rakiplerle savaşırkengibi bir özelliğe sahip kendisiorgazm olma![]()
Diğer güçlü kişilere karşıda öyle ben ilk gördüğümde biraz şaşırdım yanlışlıkla farklı bir siteye felanmı girdim dedimde adamın böyle bi genetiği var malesefZaten Gon'a karşı böyle bir huyu var
Diğer kişilere de öyle demek ki normaldir böyle şeyler. Doktor kendi haline bırakın falan demiştir![]()
Adamın güçlü rakip görünce gözleri dönüyorDiğer güçlü kişilere karşıda öyle ben ilk gördüğümde biraz şaşırdım yanlışlıkla farklı bir siteye felanmı girdim dedimde adamın böyle bi genetiği var malesef![]()
Bu bölümde Şaşırmak-Soğumak-Gülmek kavramlarını aynı anda yaşadımŞu an bu bölümü izledim seriden soğudum resmen![]()
![]()
Aynen bende de öyle oldu fakat bu sahneye kadar Hisoka'yı sevmiştim hem kendinden hem anime'den soğuttuBu bölümde Şaşırmak-Soğumak-Gülmek kavramlarını aynı anda yaşadım![]()
İlerleyen bölümlerde gene seversin. Tek tabanca korkusuz ve sadece güçlü rakipleri avlayan saçlarını toplayınca tipine küfür ettiğim duruma göre sevdiğim bi karakter. Sende seveceksinAynen bende de öyle oldu fakat bu sahneye kadar Hisoka'yı sevmiştim hem kendinden hem anime'den soğuttu![]()