Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Unknown

Şarkı farklı da grup aynı :D
Yok aynı şarkı.Ben şarkının full versiyonunu indirmiştim.Devamı bu şekildeydi diye hatırlıyorum.Aynen kontrol ettim aynı şarkı 5 dklık şarkının 2. dk sından başlıyor burda :ehe: Artık öteki opening de son 1 dk yı kullanırlar :artiz:

Monkey :D Luffy

Hsokanın sonda 95 puan dediği adam kimdi ayrıca Ging 12 burçtan güç olarak ayrıldı gibi bu bölüm Hisoka karıncaları kaçırdığına üzüldü haliyle ama Gingle güreşse keyfi yerine gelir:)

Sizce Hisoka karınca arc'ında olsaydı Pitou veya Youumi'yi yenebilirmiydi ?

Adamda acayip bir özgüven var.Çok güçlü gözüküyor gözüme.Sanki herkesi yenecekmiş gibi bir havada bu Hisoka.:D

Sizce Hisoka karınca arc'ında olsaydı Pitou veya Youumi'yi yenebilirmiydi ?

Adamda acayip bir özgüven var.Çok güçlü gözüküyor gözüme.Sanki herkesi yenecekmiş gibi bir havada bu Hisoka.:D
Kafası ezildikten sonra kalkıp dövüşebilen bir varlık pitou, Gon onu yendiğinde kral ayarı birşeydi ona rağmen kolunu kaptırdı. HxH'de dövüşler biraz değişik oluyor rakibinden güçsüz olsan bile strateji ve nen gücünle yenme şansın var ama çok zor yani gerçi sübyancınında tam sayko halini görmedik sandığımızdan daha güçlüdür belki

Kafası ezildikten sonra kalkıp dövüşebilen bir varlık pitou, Gon onu yendiğinde kral ayarı birşeydi ona rağmen kolunu kaptırdı. HxH'de dövüşler biraz değişik oluyor rakibinden güçsüz olsan bile strateji ve nen gücünle yenme şansın var ama çok zor yani gerçi sübyancınında tam sayko halini görmedik sandığımızdan daha güçlüdür belki
Pitou yenemezdi kesin.Saçma oldu onu yazmam ama Youumi'ye tam güç sergilese yenebilir belki.

Netero başgan bile muhafızlar için benden güçlüler diyordu, Hisoka karıncalara dalsa pitou yakalar pouf'da istediği kadar sapıkça oyun oynatırdı hisokaya.

Unknown

Ending gerçektende hiç uymamamış bölüme.Nerde o Yorknew arc ındaki ending in girişi :( Onun dışında bölüm yine harikaydı :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık