Ordaki sıralamaya bakarsak bu arc sonu olabilir yadaNe zaman yapmış bu sıralamayı acaba? Şuanda Gon ile Killua'nın Kite'ye denk olduklarını sanmıyorum![]()
eğer knuckle ve shootu yenerlerse
Ordaki sıralamaya bakarsak bu arc sonu olabilir yadaNe zaman yapmış bu sıralamayı acaba? Şuanda Gon ile Killua'nın Kite'ye denk olduklarını sanmıyorum![]()
O listede Kral yok ama.Valla Gon ve Killua'nın Knuckle ve Shoot'ı geçince direk Kite seviyesine geleceğini düşünmek bence abes.Bu kadar kolay mı bu iş ? Ayrıca bence Kite, Hisoka ile hemen hemen denktir.Netero olayında ise spoilerı hatırlayın derim nasıl birinci oluyor bu adam ?
Yani daha o karışacak işin içine.O listede Kral yok ama.
Kral ve Netero denk demek şu an en doğru sıralama olur. Ayrıca Netero'yu 4. sıraya koyman hiç olmamış. Muhafızlar Netero ile aşık atamazlar.Yani daha o karışacak işin içine.
Kral 1
youpi 2
Pitou 3
Netero reyiz 4
Shaiapouf 5
silva reyiz 6
zeno reyiz 7
chrollor reyiz 8
hisoka reyiz 9
kite reyiz 10
bu nasıl ?
Hacı ben spoiler yemiş birisi olarak söylüyorum bunuKral ve Netero denk demek şu an en doğru sıralama olur. Ayrıca Netero'yu 4 sıraya koyman hiç olmamış. Onlar Netero ile aşık atamazlar.
Ben de mangada güncel biri olarak söylüyorum bunları. :/Hacı ben spoiler yemiş birisi olarak söylüyorum bunuAnla artık yoksa 4.sıraya bende koymazdım normalde.