Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kite yi konrol eden pitou mu yoksa kelebek elemanmı tam anlayamadım ben ? Sanırım Pitou ama ?
Başkan açılmaya başlıyor yavaş yavaş ama yediğim spoiler yüzüden ne olacağını bildiğimden pek heyecan yapmıyorum. Sadece tekniklerini görmek istiyorum biraz :D Gon pitou yu alacak galiba Killua napacak ? Çok geri planda kaldı bana göre şu son bir kaç arctır Killua. Ana karakter Killua gibi sayko biri olaydı daha çok ilgi çekerdi anime :ehe:
Şu 2 dört gözde çok artisleniyorlar almak lazım havalarını. Arc sonu ayak bağı dediği çocuklar onun kullandığı o pipo yu güzel bir yerine...
Artık hızlansın animede yav yeter 2-3 haftadır sıktı beni biraz.

Gene ve yeniden söylüyorum kraliçenin allah belasını versin. Ne biçim isimler koymuş muhafızlara böyle. adxcınAOSD koysamış bari

Kite yi konrol eden pitou mu yoksa kelebek elemanmı tam anlayamadım ben ? Sanırım Pitou ama ?
Başkan açılmaya başlıyor yavaş yavaş ama yediğim spoiler yüzüden ne olacağını bildiğimden pek heyecan yapmıyorum. Sadece tekniklerini görmek istiyorum biraz :D Gon pitou yu alacak galiba Killua napacak ? Çok geri planda kaldı bana göre şu son bir kaç arctır Killua. Ana karakter Killua gibi sayko biri olaydı daha çok ilgi çekerdi anime :ehe:
Şu 2 dört gözde çok artisleniyorlar almak lazım havalarını. Arc sonu ayak bağı dediği çocuklar onun kullandığı o pipo yu güzel bir yerine...

Gene ve yeniden söylüyorum kraliçenin allah belasını versin. Ne biçim isimler koymuş muhafızlara böyle. adxcınAOSD koysamış bari
Spoiler için.. :/ Ayrıca evet Kite'ı kontrol eden Pitou. Kendine geliştirdiği nen gücü o. :/

Spoiler için.. :/ Ayrıca evet Kite'ı kontrol eden Pitou. Kendine geliştirdiği nen gücü o. :/
Yok hocam senden aldığımdan ziyade Netero nun wiki sayfasına girmek gibi bir mallık yaptım :hhh:
Teknikleride dahil herşeyi bir anda gördüm ama çok geçti artık :D Neyse böyle olacağı bilipde şöyle olur diye tahmin yürütmekde gayet güzel bence yani :D diye kendimi biraz tatmin ediyorum :(

Bende bekliyorum canlandıracak kite yi bildiğin kontrol ediyor yahu. Ne yapacak bu kukla yeteneğiyle kendiylemi savaştıracak?
Yakışıklı elemanda pek bir nazik duruyor en eziği o heralde

Anlasilan o ki bizim Kite Nefer'in kuklasi oldu, nasil bir sey kullandi, bu teknigi sayesinde Nefer istedigi dövüsü tekrar yapabilecek mi merak ediyorum. Bisky Killua ile dövüsürken acaba o erkeksi formuna girecek midir tekrar? Eger ciddi bir dövüs olursa girmesi lazim ama Bisky'nin o halini gösterecegini de sanmiyorum. Ciddi olmayan bir dövüste Killua'nin cok isine yaramaz.
Bir sonraki bölümün özeti kısmını izlemeyen(ve doğal olarak o kısımdaki bilgileri öğrenmekten hoşlanmayan) arkadaşlarımız olduğunu unutmasak :/

Bilmiyorum ama bu kısım spoiler kokuyor gibi sanki :artiz:

Tahmin etmesi pek zor bir şey olmasa dahi şuan için spoiler bu bilgi, söylenmese daha hoş olurdu..

Kelebek adam yapıyor gibi geldi ama Pitou da olabilir.Ayrıca başganın teknikleri acayip merak ediyorum.İnşallah gelecek bölüm kraliyet muhafızlarından birisini harcar.Gon ve Killua'nın da kraliyet muhafızlarını ile kapışacağını sanmam.Kite'ı yenen onları çekirdek niyetine çitler.

@Mondem

İzledim zaten bütün bölümleri vs olacağı belli dedim zaten ben de.Sadece Kite vs Pitou'daki gibi geçilmesini istemem.Baştan sona kadar izlemek istiyorum.

[İKAZ]Daha fazla spoilerı dillendirmeye gerek yok. Spoilerı veren elemana gerekli cezayı kestim.[/İKAZ]

@straw-hat

Hocam mesaj kaynadı yukarıda az öncede, aldığım spoilerden değilde ben klasik shounen mantığından geçecek dedim. Biraz kesin dille söylediğimden spoiler gibi olmuş :D

Bir sonraki bölümün özeti kısmını izlemeyen(ve doğal olarak o kısımdaki bilgileri öğrenmekten hoşlanmayan) arkadaşlarımız olduğunu unutmasak :/
Animede gösterilmis olan bir sahne oldugu icin bahsetmekte sakinca görmüyorum ^^

@Mondem
İzledim zaten bütün bölümleri vs olacağı belli dedim zaten ben de.Sadece Kite vs Pitou'daki gibi geçilmesini istemem.Baştan sona kadar izlemek istiyorum.
Kite'in ölmüs oldugu animede gösterildigi halde, hemde 2-3 bölüm önce, sen bunu yazinca izlemedigini düsündüm dogal olarak ^^

Başganın kraliyet muhafızlarından birisi ile vs atmasını istiyorum.Daha doğrusu atacağı belli de bunun gösterilmesini istiyorum.Bir de Kite bizim çocukları uyarırken Neferpitou kolunu eline vermiş Kite'ın .Yani 1-0 hatta 3-0 geride başlamış vsye en sonda yenilmiş belli ki.

Mesajimda spoiler ile ilgili herhangi bir sey barindirmayan kismininda silinmis olmasi bi hayli entresan, bastan savma bir is mi diye düsündürtüyor insana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık