Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzem bölümdü ama kız 40 yıl önce nen öğrendim diyince şaşırdım dedim noluyo lan :D Galiba oyunda olan kişiler yaşlanmıyor :hmm:

Biriktirdiğim 4 bölümü dayanamayıp izledim. Çok güzel gitmiş. Açıkçası bu arcın çok sıkıcı geçeceğini düşünüyordum. Lanet olası SAO yüzünden böyle oyunlu moyunlu şeylere önyargıyla yaklaşıyorum.

galiba chrollo nun yazdıgı kehanetlere göre shizuku shalnark ölecek kesin o oyunda ama feitan la finksi bilmem daha örümceğin yarısı gitmedi çunku uvogin pakunoda hadi hisokayı da say yine 3 kısı olmesı lazım heralde

galiba chrollo nun yazdıgı kehanetlere göre shizuku shalnark ölecek kesin o oyunda ama feitan la finksi bilmem daha örümceğin yarısı gitmedi çunku uvogin pakunoda hadi hisokayı da say yine 3 kısı olmesı lazım heralde
Doğru hareketleri yaparlarsa kehanetin tutmama şansı var galiba öyle bir şey denmişti sanırım.

Doğru hareketleri yaparlarsa kehanetin tutmama şansı var galiba öyle bir şey denmişti sanırım.
evet ama su anda hepsi yanlıs harekettedeler chrollo batıya gidiyor shizuku shalnarkın teklifini kabul etti ki etmese kurtulurdu ama farketmez deyip oyuna girdi zaten gıcık oluyorum o kıza ölsün de kurtulalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık