Ben 1-2 hafta önce sadece kötüymüş diye mesaj attım, ona spoiler dedin. Peki senin yaptığın ne şimdiilerleyen bölümlerde görürsün![]()

Ben 1-2 hafta önce sadece kötüymüş diye mesaj attım, ona spoiler dedin. Peki senin yaptığın ne şimdiilerleyen bölümlerde görürsün![]()
Brutal vokal sesiyle birlikte gözükmesi de ayrı bir hava katmış. İçim ürperdi.Hisoka ya adam her yerde klas![]()
Hayır o kadın 57 yaşındaGüzem bölümdü ama kız 40 yıl önce nen öğrendim diyince şaşırdım dedim noluyo lanGaliba oyunda olan kişiler yaşlanmıyor
![]()
Doğru hareketleri yaparlarsa kehanetin tutmama şansı var galiba öyle bir şey denmişti sanırım.galiba chrollo nun yazdıgı kehanetlere göre shizuku shalnark ölecek kesin o oyunda ama feitan la finksi bilmem daha örümceğin yarısı gitmedi çunku uvogin pakunoda hadi hisokayı da say yine 3 kısı olmesı lazım heralde
evet ama su anda hepsi yanlıs harekettedeler chrollo batıya gidiyor shizuku shalnarkın teklifini kabul etti ki etmese kurtulurdu ama farketmez deyip oyuna girdi zaten gıcık oluyorum o kıza ölsün de kurtulalımDoğru hareketleri yaparlarsa kehanetin tutmama şansı var galiba öyle bir şey denmişti sanırım.