Gemideki savaslarinda kamuinin hayvanligi belli oldu zaten. Okita aklini kullanmasa gitmisti. Bence kamui 2 3 gomlek ustun gelir.Güzel olur aslında. Ama Okita'yı sevsem de bir gömlek üstün gelir Kamui hayvanı![]()
Gemideki savaslarinda kamuinin hayvanligi belli oldu zaten. Okita aklini kullanmasa gitmisti. Bence kamui 2 3 gomlek ustun gelir.Güzel olur aslında. Ama Okita'yı sevsem de bir gömlek üstün gelir Kamui hayvanı![]()
Dediğin gibi değerli bir maden Gintama.Gintama hakkında açılmamış çok konu var.
En sağlam dövüş, Zura'nın savaş gücü, Yatolar, en sevilen kadın karakter, vesaire vesaire senin de aklına geliyordur bir şeyler. @RocheFelix Üşenmediğin bir ara açıver de konuşuruz.![]()
Sen Rakuyo arcı izledin mi? O arc hakkında bilgin varsa Kamui hakkında fazlasıyla bilgi edinebilirsin.Gemideki savaslarinda kamuinin hayvanligi belli oldu zaten. Okita aklini kullanmasa gitmisti. Bence kamui 2 3 gomlek ustun gelir.
Mangada 640 lara falan geldim de devamini animeden izliyim dedim. Kamuinin tam gucunu gorduk zaten 1 vs 4 atti adamSen Rakuyo arcı izledin mi? O arc hakkında bilgin varsa Kamui hakkında fazlasıyla bilgi edinebilirsin.
Bana bırakacaksan sınavdan sonra anca. Ajfjdjddjkf birkaç tane aç sen Zurayı ben hallederim bir iki haftaya.Dediğin gibi değerli bir maden Gintama.
Üşenmezsem en sevilen kadın karakter ile başlayabilirim gibi gözüküyor
Zura senin uzmanlık alanın sayılır onu sana bırakabilirim. Hem konuyu hazırlarken FG çığlıkları falan atarsın belki![]()
Yani çok net.Housen orta zorluk filan. Bu adam prime halinde Umibozu'nun dengiymiş.