Rhea'nın kral ya da kraliçe olmak için motivasyonu eksik. Çocukları için istiyor desem, çocukları zaten umursadığı yok, kendi amaçları için yaptı. Özgürce sex yapmak için mi kral olmak istiyor?
Görelim bakalım kaç sezon sürecek.Ulan ömürden gidiyor ya. Bekle şimdi 6 yıl anasını satayım
Hakkı olduğu için istiyor. Hakkı olmadığının çer çöp tipler tarafından dikte edilmeye çalışılması kızı ekstra tetikliyor.Rhea'nın kral ya da kraliçe olmak için motivasyonu eksik. Çocukları için istiyor desem, çocukları zaten umursadığı yok, kendi amaçları için yaptı. Özgürce sex yapmak için mi kral olmak istiyor?
Starklar hiçbir şeyci, Tywin gibi diyelim. Fırsatı bulunca bir şey yapıyor, ama baya gaz. @ch3rloHakkı olduğu için istiyor. Hakkı olmadığının çer çöp tipler tarafından dikte edilmeye çalışılması kızı ekstra tetikliyor.
Kurt saati muhabbeti yapıyorsunuz Starklar çok önemli o zaman bu dönem içinde de. Lütfen biri bana Starklaŕın yeşilci olmadığını söylesin lan bu spoilerı istiyorum
Taht aynı zamanda bizzat kralın oğlunun da hakkı hem de daha çok hakkı diyebiliriz. Kızına vermek istiyorsa niye çocuk yaptı?Hakkı olduğu için istiyor. Hakkı olmadığının çer çöp tipler tarafından dikte edilmeye çalışılması kızı ekstra tetikliyor.
Kurt saati muhabbeti yapıyorsunuz Starklar çok önemli o zaman bu dönem içinde de. Lütfen biri bana Starklaŕın yeşilci olmadığını söylesin lan bu spoilerı istiyorum
Kızı ölürse kim geçecek? Dengesiz Daemon mu?Taht aynı zamanda bizzat kralın oğlunun da hakkı hem de daha çok hakkı diyebiliriz. Kızına vermek istiyorsa niye çocuk yaptı?
Çık git buradan zorla spoiler veriyorlar.Hakkı olduğu için istiyor. Hakkı olmadığının çer çöp tipler tarafından dikte edilmeye çalışılması kızı ekstra tetikliyor.
Hakkı olduğu için istiyor. Hakkı olmadığının çer çöp tipler tarafından dikte edilmeye çalışılması kızı ekstra tetikliyor.
Kral mal zaten. Erkek evladı olsa bile gerçi dönemin şartları gereği gene çocuk yapmak isteyebilirdi. Benim görevim sorumluluklarım var diyor çocuk yapma muhabbeti için.Taht aynı zamanda bizzat kralın oğlunun da hakkı hem de daha çok hakkı diyebiliriz. Kızına vermek istiyorsa niye çocuk yaptı?