Ben kitabı okuyacaktım ama okumadım. İyi ki de okumamışım, şimdi heyecanlı heyecanlı izliyorum bölümleriKitap geekleri dadanmış konuya ?

Ben kitabı okuyacaktım ama okumadım. İyi ki de okumamışım, şimdi heyecanlı heyecanlı izliyorum bölümleriKitap geekleri dadanmış konuya ?

Kitaplarla ilgili konu var zaten.Haklısın bu konuda spoiler içine koysan bile gerek yok. Kitaplarla ilgili bir konu açılabilir.
Sanki ateş yanığı gördüm ben, muhtemelen ejderhanın biri közleyecekken son anda yırtmış biri gibi düşünmüştüm.Bölüm sonunda Daemon'un öldürmeye gittiği adamda Stone Men'lerin hastalığından mı var?
Öyleyse eğer bu hastalık dokunarak bulaşmıyor muydu sanki ben mi yanlış hatırlıyorum?
Daemon herifin yarısını eline almış geliyordu ve suratı da kan içindeydi, bu hastalık Daemon'a da bulaşmasın şimdi?
Diğer kitaplar ne kadar kötüyse o kadar kötü.Hatalar falan var ama serinin diğer kitaplarından daha fazla değil.Kitaplarla ilgili konu var zaten.
Buz ve Ateşin Şarkısı Serisi Kitap Tartışma
arkadaşlar bu konuyu , kitapları okuyanlar için tartışma ve sohbet konusu olmadığı için açıyorum. Okunan kitapları 5. kitap olarak varsayıyorum. Ama 3. kitaptan sonrası hakkında yazılacakları spoiler içinde yazarsak daha güvenli olur. Hatta yazarken "dördüncü kitaptan spoiler, beşinci...korsanfan.com
Bu arada Fire and Blood'ı okumayı düşünüyorum ama çevirisi çok kötü diyorlar. Bir bilgisi olan var mı? :/
Bir önceki bölümün sonunda da maske ve yaralar vardı suratında, Daemon vs. gelip ejderhaları ile ortalığı ateşe vermeden evvel yani.Sanki ateş yanığı gördüm ben, muhtemelen ejderhanın biri közleyecekken son anda yırtmış biri gibi düşünmüştüm.
evet şimdi baktım dediğin gibiymiş, yanıktan daha farklı birşey gibi duruyor.Bir önceki bölümün sonunda da maske ve yaralar vardı suratında, Daemon vs. gelip ejderhaları ile ortalığı ateşe vermeden evvel yani.
He bunun da öncesinde bir şey olduysa bilmiyorum, Velaryon'lar ejderhaları ile yaktıysa eğer dediğin gibi olabilir.
Baya benziyordu hem sahne hem daemon. Politika konusunda rhaenyra gibiyim laf dalaşına gerek yok sapla geç. Visery yi ne krala ne targeryana benzettim amma adam tek kalmış hem kendi içinde hem ailevi hem krallıkla uğraşıyor. Zor iş ki güzel gösterdiler bu bölüm.sahte alageyik ile kralı eğlediler gerçeği kızına selam çaktı. O mevzudan bir şey çıkar mı ki ejderlerden önce simge oydu dendi bana mesaj sahnesi gibi geldi de bilemedim. Dizi gayet güzel her konuda dozunda ilerliyor...

