Radiantla.
Maalesef.Hollow_Knight_-_Comic_First_Chapter_Quirrel.pdf
drive.google.com
@amaneden @N'eonz Quirrel'in çizgi romanı. Kardeşim Türkçe çevirisini de attı ama şu baloncuksuz yerleri nasıl yapacağım anlamadım biliyor musunuz siz ?
Radiantla.
Maalesef.Hollow_Knight_-_Comic_First_Chapter_Quirrel.pdf
drive.google.com
@amaneden @N'eonz Quirrel'in çizgi romanı. Kardeşim Türkçe çevirisini de attı ama şu baloncuksuz yerleri nasıl yapacağım anlamadım biliyor musunuz siz ?
Tarikatımıza hoş geldin yüce müritAz önce %112 yapıp saldım, mis gibi oyun
Ahahahahah.Silksong'u çıkarmadılar hala diye kızıyorum ama süper bir şey çıkarırlar nasılsa diye de ses edemiyorumYaşasın bağımsız oyunlar ya. Düşük bütçeyle bile hayal dünyası geniş adamlar güzel işler yapabiliyorlar
kesmiştim bu yorumdan sonra ama asla pantheonu bitiremedimradiance lordumun yolu yoldur diyerek aramızdaki husumeti kapatmaya karar verip oyunla olan ilişkimi kestim
Silksong'u oynadın mı?kesmiştim bu yorumdan sonra ama asla pantheonu bitiremedim
oynadım 45 saat falan da anca act silk anayı kestim sen baya iyi ilerlemişsin, üniversite olmasa devamSilksong'u oynadın mı?
Ben %100'ledim maalesef. Yalnız bir tık yavaş oynamışsın gibi geldi, tadını mı çıkartıyorsun yoksa? Ben öyle pek tat alamadım bu sefer maalesef.oynadım 45 saat falan da anca act silk anayı kestim sen baya iyi ilerlemişsin, üniversite olmasa devam![]()