Harika bir yorum!Garp,Shanksa dalar aga bu savaş başlamadan biter![]()
![]()
Harika bir yorum!Garp,Shanksa dalar aga bu savaş başlamadan biter![]()
![]()
Ben her haki bilen yener demedim her haki bilen isabet ettirir ise hasar verebilir ama bu hasar ne denli ve kadar büyük olur orası tartışılır ki burada WB'den söz ediyoruz. Gelelim kılıç ile hasar verememesine daha geçtiğimiz bölümlerde Luffy hangi pw upı aldı k.haki power upı aldı peki Kata nasıl hasar almıyordu Luffy'nin b.hakili saldırılara rağmen hatırlatayım k.haki ile saldırının geleceği yerleri görerek o kısımları bedeninden ayrıştırıyordu Kizaruda bunu yapmış olabilirki zaten Wbnin tüm öfkesi üzerinde değildi Akainunun aksine. Bir zahmet amiral olarak ve meyvesinin avantajı ile öyle basit bir saldırıdan(basitten kastım deprem yüklü bir saldırı bile değildi) k.haki ile sıyrılsın onu da yapamayacaksa kor-amiralliğe geri dönsün. İşlerin kızışacağı bir savaşta Kizaru vs Whitebeard karşılaşmasında savaşın galibi benim için Whitebearddir. Yanlış hatırlıyorumdur diye açıp manga sahnesine baktım bak Kizaru aynı Rayleighdeki gibi formunu bozup hakili saldırıdan hasar almamak için Kata'nın olayını yapıyor saldırının geleceği yerleri boşluk yapıyor yoksa baya baya hasar yiyecekti.Kizaruya vurmak mesele işte hızlı. wb elindeki kılıç yada herneyse vuruyor hic bise olmuyor o kılıçta haki yokmuydu peki o zaman her hakisi olan gelsin yensin amiralleri
Daha güçlü diyeOnu tam anlayamadım buradaki kişilere göre hızlı mı yavaş mı diye.![]()