Meksika denince aklına şu gelmeyen de ortalıkta internet kullanıyorum diye dolanmasın:İçlerinde en karizmatiği Speedy Gonzales idir. Bugün bile Meksika denince akla ilk Speedy Gonzales gelir.
Meksika denince aklına şu gelmeyen de ortalıkta internet kullanıyorum diye dolanmasın:İçlerinde en karizmatiği Speedy Gonzales idir. Bugün bile Meksika denince akla ilk Speedy Gonzales gelir.
AhahaahMeksika denince aklına şu gelmeyen de ortalıkta internet kullanıyorum diye dolanmasın:
İnternetten önce Speedy vardı ama o ne olacak :SMeksika denince aklına şu gelmeyen de ortalıkta internet kullanıyorum diye dolanmasın:
O başka konu. :Sİnternetten önce Speedy vardı ama o ne olacak :S
Bir ara bunu ezbere biliyordum ben. İşte beyin kapasitesini hep böyle şeylerle dolduruyoruz yer kalmıyor.Meksika denince aklına şu gelmeyen de ortalıkta internet kullanıyorum diye dolanmasın:
Ben de seninle aynıyım da maksat Twitter jargonuyla alay ederken ortaya bunu da sallamaktı öyle.Bir ara bunu ezbere biliyordum ben. İşte beyin kapasitesini hep böyle şeylerle dolduruyoruz yer kalmıyor.
Yine de Gonzales daha evvel akla gelmeli bundan. Gonzalesi çocukken izledik. Hot Tamale'yi ise ilkokul_lise arası dönemde internetten....
Konunun seviyesine ket vuruyorsun yani.Ben de seninle aynıyım da maksat Twitter jargonuyla alay ederken ortaya bunu da sallamaktı öyle.
İleriye ya da geriye ket vurma muhabbeti yapıp konunun seviyesini yukarı taşımadan kaçayım şimdi.![]()
Konu kendi klasmanında güzel.Konunun seviyesine ket vuruyorsun yani.![]()