Minato Cumartesi saat 10:52'de #181 One Piece'in yanında haftalık takip edecek yeni bir serinin olması güzel haber.
Baryshx Cumartesi saat 13:10'de #182 Animesini bitirmiştim ama unuttum seriyi, pek bir şey hatırlamıyorum. Baktım 8 vermişim.
Haliax Cumartesi saat 16:37'de #183 BattalGazi dedi ki: Yav spoil ettirme aç oku çok güzel seri. Genişletmek için tıkla ... valla güzeldi hoşuma gitmişti. okurum vaktim olunca.
BattalGazi dedi ki: Yav spoil ettirme aç oku çok güzel seri. Genişletmek için tıkla ... valla güzeldi hoşuma gitmişti. okurum vaktim olunca.
FallAsleep Cumartesi saat 21:03'de #184 Bence o kadar iyi eser değil sürekli kendini tekrarlıyor ama benim okuduğum mangalar arasında benim için ortalama bir seri.Ana karakteri beş para etmez benim için sırf ustaların hikayelerin ne olucak diye okudum.
Bence o kadar iyi eser değil sürekli kendini tekrarlıyor ama benim okuduğum mangalar arasında benim için ortalama bir seri.Ana karakteri beş para etmez benim için sırf ustaların hikayelerin ne olucak diye okudum.