Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] History's Strongest Disciple Kenichi

Manga okuyamıyor olmam çok yazık. Animesi yarım kaldı. Sonra devamını okumaya çalışıp bırakmıştım. Adam gibi çeviriyle indirip okuyabileceğimiz bir kaynak var mı
MangaTr dışında bir yerde yok sanırım. MangaFrame dışındaki çevirilerde pek iyi denemez mecbur okunuyor. 50 bölümlük animeyi izleyip 144. bölümden itibaren mangayı okuyabilirsin. MangaFrame 144-424 arasını çevirmişti muhtemelen; MangaTr'de 40 bölüm kadar eksik var, anime bitince mail paylaş bana gönderirim eksik bölümleri.

Eyvallah hocam. Ben mail atıyorum özelden size. Elinizdeki hepsini gönderirseniz sevinirim. İşte müşteri beklerken mobilden okuyacağım için siteler üzerinden okumak baya imkansız.

Muazzam mangadır
Gittikçe gider, elinden gelen her dövüş sistemini tanıtır
Animede seslendirmesini beğenmemiştim
Okuduktan sonra Karate Shoukoishi Kohinata Minaru öneririm

Bunun yazarı şu elmas gibi seriyi bitirip dandirik bir işe başladıya adamın gözünde değeri sıfın altına indi, yıllarca bekledim Kenicbi Süper Usta olacak diye ama adam usta olamadan bitti seri. Bu arada kaşar miudansa Shigure ve rachelı bide manı kızı renka kaç yıl oldu. Miunun Kenichiye yaptığı ihanet onu benim gözümde kaşar seviyesinden aşağı indirdi. :of:

Bide milf mikumo var aikodocu varya en sağlam hatunda oydu. :sapkali:

Son düzenleme:
Her düşman mutlaka bizim ekibin bir akrabası veya dostu çıkar. Bu bir tek düşmanların öğrencileri için geçerli değildir. Okuması rahattır. Öyle üzerine düşünüp teori yazacak kadar bir derinliği yoktur.
Bir tek Tsutomu Tanaka adlı karakterin hikayesi yürek burkmuştur.
Diğer karakterler içinden Hongou reisi severim, Nijima şerefsizine ise gülerim.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık