Hisoka kişileri kendi üzerinden değerlendiriyor sanırım.Aksi takdirde puan vermesi saçma olur.Neye göre veriyor o puanları kıstas ne tam olarak ?
İnsan sarrafı adamın gözündeki nenden anlıyor demeyin şimdi.

Knov nasıl altına kaçırdıysa aura ve sakki olayından falan anlıyor bir şekilde bence.
Bence kendi gücünü 100 olarak belirlemiş onun üstünden değer biçiyor.Eğer böyleyse İllumi'yi zorda olsa yenebilir.Şu klon yapandan çok daha zor olur yenmesi.Tabii gözlem yeteneği iyiyse mangaka da burada mesaj verdiyse.Yoksa değerlendirmesi yanlışta çıkabilir kesin değil bu işler.Adamın gücünü tam ölçememiştir örneğin.
Onun dışında avcı sınavını İllumi'den önce bitirmişti ilk turda.Bu da dikkate değer olabilir.
İllumi'nin öldürürüm dediği sahnede bilerek öyle davranıyor.Maksat onun ilgisini çekip Killua'ya kaçma fırsatı tanımak Gon'un kurtulması için.Adam İllumi'yi iyi tanıdığı için en çok işe yarayan yöntemi anında kullandı.
Onun dışında Tensei yazmış İllumi'nin öne çıkan yanlarını.Onlar da kafa karıştırıyor tabii.Ama ben atar üzerinden belli olacağını sanmıyorum.Bu adamların ikisi de psikopat.Rakip ne kadar güçlü olursa olsun aynı tepkiyi verirler yada eğlence olsun diye bile yaparlar.O yüzden belirleyici olmaz bu isimler için bence.Ama yaratılan intiba önemli olabilir.
Valla kararsız kaldım ama Hisoka az önde duruyor.Bana ileride ya ölecek yada takıma katılacak gibi geliyor ama her halükarda daha fazla yatırım yapılacak karakter olduğu ortada.