Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] HesperioN



Devam eden tek bir serimiz var o da: Kyou Kara Ore Wa!!

Hikaye Mitsuhashi ve Itou'nun maceralarını anlatmaktadır. İlk başta bu ikisi düşmanlardır daha sonra iyi arkadaş olurlar. Onlar normal bir öğrenci gibi gözükseler de değillerdir. Onlar hep sorun yaratan tiplerdir. Bir çok insanlarla kavga ederler. One Piece'teki Zoro&Sanji, GTO'daki Onizuka&Ryuji, Slam Dunk'taki Sakuragi&Miyagi ikililerinin ilişkilerini andırıyor bu manganın iki ana karakteri.


 
Son düzenleme:
Zahmet edip girenler için daha düzgün ve etkileyici bir giriş yazısı blogda mevcut. Yine de öneri için teşekkürler.
 
Öncelikle hayırlı olsun.
Çevirdiğiniz seriye baktım. Sevebileceğim bir seriye benziyor. İyi puan da almış. Animesi de var görünüyor. 10 bölüm OVA şeklinde. Başlayayım mangaya.

One Outs'ı yanılmıyorsam AMT de çevirmeye başlayıp bırakmıştı. Bir seri alacaksak bastan sona biz yapmalıyız demiyorsanız çevrilen bölümleri atlayarak daha kısa sürede neticeye ulaşırsınız diye bir öneri yapayım.
Elinize sağlık.
 
Teşekkürler. Okuyup da sevmeyen çıkmaz diye düşünüyorum. Müthiş samimi bir manga.

Aslında bu seri 93'e kadar çevrilmişti, biz de işe 94'ten başlamıştık. Lakin yarıda bırakan grubun çevirisine dönüp bakınca tekrar çevrilmesi gerektiğine karar verdik. One Outs'a başlarken de aynı kriterleri göz önünde bulunduracağız. Baştan sona biz yapmalıyız diye bir düşüncemiz yok. Öneri için teşekkürler.
 
@Milennium Wizard
Teşekkürler.

@Alter
Henüz o grubun çevirilerini görmüş değilim, o yüzden kıyaslama yapamayacağım. Keşke sen de bizim çevirilerimize baktıktan sonra yorum yapsaydın.
 
Neyse, hazır bu kadar sallamışken kontrol edeyim dedim çevirinizi. Seriden dolayı tam bir şey diyemeyeceğim çünkü bazı yerlerde fazlalık cümleler var ya da imla sorunları fakat serinin yapısı gereği normal karşılanabilir bir durumda. O yüzden tam bir değerlendirme yapamasam da 10 üzerinden 9 alır. Fakat çevirisi fazlaca kolay olduğu için ne kadar doğru olur bilemeyeceğim. Daha zor ve düzgün bir serideki haline bakmak lazım.
Arkadaşa 100 sayı manga verin çevirsin. çok boş kalmış :artiz:


Hayırlı olsun eğlenceli seridir.
 

can09

Eğlenceli bir seriye benziyor.Eleştiriler her zaman olucak siz yapabildiğinizi yapın gerisi önemli değil.
 

can09

5 dk aldı ya :( Yoksa o kadar işsiz değilim.

Eleştiri varsa daha iyisini yapacak olay bu sen yanlış anlamışsın :/
Haklısın aslında.Eleştiri bu işlerde velinimettir.Ama belli ki kendi çizgileri var bozmasınlar.Zaten sende 9/10 vermişsin ön yargından kurtulduktan sonra
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık