Oylamada niye Mihawk'a alttan alta gönderme yapılmış? Mihawk'ın kesemediği Buggy niye yok 

Sağ kol seviyesi adam benim gözümde tayfanın sol kolunu da 3.adamını da alır her tayfada böyle tayfalar arası da böyledir.Bana Jozu ve Vista'yı alabileceği kısmı göster. Ve Shiryu madem denk neden içeri girdi? Hadi Magellan ile denk olsun, Magellan neden sağ kol seviyesindeymiş? Bana Magellan'ın sağ kol seviyesinde olduğunu mangadan göstersene?
2 yıl aradan sonra hala sağ kol seviyesi yha demek saçmalıktan başka bir şey değil. İnsanlar az daha zorlasa sol kol filan dicekler sevmiyorlar diye. Forumda adama karşı genel algı var hiç yok deme şimdi.Yerden yere vurulduğu bir tane mesaj yok ne saçmalıyon la sen
Senin bencelerin genel konjektürü oluşturmuyor. Kendi fanusundaki bakış açınla millete objektif olun diye çemkirme. Ortada net olmayan durumlar üzerinden nasıl senin bencelerin varsa bir başkasının da bencerileri var... Hepsi subjektif yorumlar. Ortada netlik olmayan şey üzerinden nasıl objektiflik bekliyorsun? Shiryu'yu amiral seviyesinde görmemek, Jozu ve Vista'yı aynı anda alamaz demek; bide karakteri yerden yere vurmak oldu. Çok ilginç yani. Zoro benim de en sevdiğim karakter onu yüceltmek için Shiryu'yu amiral yapmak... bilemiyorum.Sağ kol seviyesi adam benim gözümde tayfanın sol kolunu da 3.adamını da alır her tayfada böyle tayfalar arası da böyledir. Magellan da zehir meyvesi var çünkü. Ölmeyi göze alamayıp girmiştir. Eşit güçte olsalar bile yumruk dövüşü değil sonuçta bu hani bir bulaştı mi zehir ölürsün yani.
Hapishanede bütün sağ kolları alabilir dar alanda meyvesi çok kullanışlı yami Teach'e tek attı ki yami Teach de sol seviyesiydi bence.
Katılıyorum. Bunlarda onur gurur yok. Kim kime dum duma. Cadı kazanı.Bu kez ciddili yazıyorum. Teke tek dövüş olmamıştır. Kimi bulduysa dalmıştır.