Mihawk 1 Eyl 2022 #5,111 Büyük İskender. Lider, savaşçı, akıllı, yakışıklı, yenilikçi vs. Bütün özellikler var adamda. İskender yanına ayran içer misin?
Büyük İskender. Lider, savaşçı, akıllı, yakışıklı, yenilikçi vs. Bütün özellikler var adamda. İskender yanına ayran içer misin?
kuroashi.no.sanji1993 1 Eyl 2022 #5,113 Skywalker dedi ki: İçine soda bile katarım. Tarhana sever misin? Genişletmek için tıkla ... Bir iki içtim bir mercimek değil . En sevdiğin yemek.
Skywalker dedi ki: İçine soda bile katarım. Tarhana sever misin? Genişletmek için tıkla ... Bir iki içtim bir mercimek değil . En sevdiğin yemek.
carpe d. em 1 Eyl 2022 #5,114 Menemen ve türevleri sanırım. Dişin zor keseceği bir Ankara simidi mi yoksa pastane pofuduğu simitler mi?
Menemen ve türevleri sanırım. Dişin zor keseceği bir Ankara simidi mi yoksa pastane pofuduğu simitler mi?
Siyah Ateş 1 Eyl 2022 #5,115 İkisini de sevmiyorum, simit bana göre değil :d Aynı sorudan devam edebilirsiniz.
Sogotoh 1 Eyl 2022 #5,117 Sevmem. Ceza mı bu Çektiğim çilemi Aylarca yapacağım fanlık BİTMEYECEK Mİİİ??
Bogeyman 1 Eyl 2022 #5,118 Bize katıl intikamını al Forumda hangi lobinin kapanmasını isterdin (Cross Guild ve Un Hariç)
Büyük Korsan Kaidou 1 Eyl 2022 #5,119 Un diye bir lobi yok, o yüzden Amiral lobisi diyorum. Merakla beklediğin bir şey?
Kenshiro 1 Eyl 2022 #5,120 Disney'in tekrar 2D animasyon yapması. Underrated olduğunu düşündüğün bir oyuncu?