elisa 15 Ağu 2022 #5,022 Aynı cevap. Dövmen var mı, varsa nasıl bir dövme? Yoksa yaptırmayı düşünüyor musun? Düşünüyorsan nasıl bir dövme yaptırmayı düşünüyorsun?
Aynı cevap. Dövmen var mı, varsa nasıl bir dövme? Yoksa yaptırmayı düşünüyor musun? Düşünüyorsan nasıl bir dövme yaptırmayı düşünüyorsun?
Kenshiro 15 Ağu 2022 #5,024 Kendilerini tuval olarak görüyorlar. Sokakta gördüğün en ilginç dış görünüşe sahip tip?
Mcgill 15 Ağu 2022 #5,025 Çok güzel çünkü. Gözlerine dövme yaptıran vardı. Tarzı filan da tam uzaylı gibiydi o herhalde. Piercingin var mı?
Çok güzel çünkü. Gözlerine dövme yaptıran vardı. Tarzı filan da tam uzaylı gibiydi o herhalde. Piercingin var mı?
Üye silindi 2842 15 Ağu 2022 #5,026 Bir kez Musa görmüştüm. Asası bile acayip bir şey idi. Erkin Koray mı Cem Karaca mı? edit: küpem bile yok..
Bir kez Musa görmüştüm. Asası bile acayip bir şey idi. Erkin Koray mı Cem Karaca mı? edit: küpem bile yok..
elisa 15 Ağu 2022 #5,028 Erkin Koray @kekomancer Benim hayatım sanatımdır. @BlackMask En sevdiğin müzik grubu?