Mercury 13 Ağu 2021 #4,521 Erkekleri niye gözlerinden öpeyim? Sen erkekleri gözlerinden öpmek ister miydin?
Büyük Korsan Kaidou 13 Ağu 2021 #4,522 Neden erkekler? Gidip tüm dünyadaki erkeklerin gözünü neden öpmek isteyim? Amaç ne yani? En sevdiğin manga karakteri
Neden erkekler? Gidip tüm dünyadaki erkeklerin gözünü neden öpmek isteyim? Amaç ne yani? En sevdiğin manga karakteri
UranyumX 13 Ağu 2021 #4,524 Hakikaten neden üye oldum ki bu siteye, hiç hatırlamıyorum. Sonradan hoşuma gitmiş ki kalmışım herhalde. Esas söyleyeceğin şeyin girizgahını yaparken esas söyleyeceğin şeyi unuttuğun oluyor mu?
Hakikaten neden üye oldum ki bu siteye, hiç hatırlamıyorum. Sonradan hoşuma gitmiş ki kalmışım herhalde. Esas söyleyeceğin şeyin girizgahını yaparken esas söyleyeceğin şeyi unuttuğun oluyor mu?
Mercury 13 Ağu 2021 #4,525 Yok, ama ben girizgahı yaparken karşıdakinin başka bir konuya girmesi sonucu konunun dağıldığı oluyor. Forumun en sevmediğin yanı nedir?
Yok, ama ben girizgahı yaparken karşıdakinin başka bir konuya girmesi sonucu konunun dağıldığı oluyor. Forumun en sevmediğin yanı nedir?
bettbatt 14 Ağu 2021 #4,530 shinjin no chi dedi ki: Gazoz Nootbook mu laptop mu? Genişletmek için tıkla ... laptop levi mi zeke mi?
shinjin no chi dedi ki: Gazoz Nootbook mu laptop mu? Genişletmek için tıkla ... laptop levi mi zeke mi?