Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Haydi Sor Sor

Anime izlerken ağlamadım hiç ya. Gerçi bisey izlerken de aglamadimda animeye özel değil bu. :(

Gelmiş geçmiş en iyi seri anime manga film farketmeksizin. :D

Ben sempatik bir adam değilim zaten. :d Foruma yeni gelen heyecanlı gençleri genelde sempatik buluyorum. "En" kim dersen seçemem ama.

Bu konuda kimsenin cevap veremeyeceği ve konunun kitlenmiş gibi olacağı soru nedir?

Tek nefeste:
Kendi kişiliği ve kimliğinden bıkıp artık başka birisi olmaya karar veren ve onu tanıyan ailesi dahil herkesi tek tek öldürdükten sonra kendisini ailesine düşmanlığı ile bilinen bir mafya çetesi tarafından kaçırılmış gibi gösteren bir uzman psikiyatristin , bulunduğu şehirde en zorlu işlerin altından çıkmış dahi olarak tanınan ve aynı zamanda hastası da olan eski ünlü bir dedektifin, karısının ölümünden sonra psikolojisinin bozulmasından yararlanarak aslında ihtiyacı olanın son ve zorlu bir gizemi çözmek olduğunu çeşitli ilaçlar ve hipnoz vs. yardımıyla ona inandırıp kendisine yardım etmesini sağlaması dolayısıyla gelişen olayların ardını çözmeye çalışan bahsi geçen eski dedektifin eski öğrencisi mevcut durumda büyük bir potansiyele sahip bir dedektif olarak görülen ana kadın karakterimizi ve dizinin sonunda hikayenin çoğunu onun ağzından dinlediğimizi farkedeceğimiz çapkın ama saf erkek yardımcısını konu alan bir polisiye mini dizi.

Forumdan şuan yanında kim olsa gözlerinden öperdin?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık