Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Haydi Sor Sor

Fiziksel olarak nerede olduğumun hiçbir önemi yok. Zihinsel olarak rahat olabileceğim bir yerde olmalıyım. Tabii bunu yaparken beynim de uyuşmamalı, her şeyin bilincinde bir huzura sahip olmalıyım. Dolayısıyla ne uçsuz bucaksız bir evren ne de kendi kurgu ve konusuna boğulmuş bir oyunun içine koyabilirim kendimi. Zihnimin özgürlüğünü kazanabileceğim bir dünya olduğunu sanmıyorum. Dolayısıyla hiçbir şey hissedemeyeceğim yahu anında ölüp yeniden doğamayacağım bir evren seçmem gerekiyor. Yeniden doğmamı engellemek ya da yeniden doğduğumda kendim olmama mani olmak, yani aynı kodlardan oluşmamak için de ".Kkrieger" gibi bir oyunun evreninde olmak isterim. Bu oyun yalnızca 96 KB olup aynı zamanda üç boyutlu bir FPS. Tasarımlar, sesler, kısacası oyuna dair her şey gerçek zamanlı bir şekilde kodlar aracılığıyla oluşturuluyor. Aynı bu şekilde gerçek zamanlı oluşan bir oyuna dahil olup ilk ölümümün ardından yeniden var olmamamı kesinleştirmek isterdim. Hoh.

Şimdi soruya gelelim. Bir bina yarım yamalak bir şekilde yıkılıyor. Söylenenlere göre içeride iki kişi kalmış. Birisi annen ya da baban, diğeri de 5-6 yaşlarında bir çocuk. Bina her an tamamen yıkılabileceği için görevliler dahil hiç kimse içeriye adım atmıyor fakat sen annenin/babanın de içeride olduğunu öğrenince bir koşu içeriye dalıyorsun. Anneni/Babanı buluyorsun fakat çocuk da orada. İkisinin de yürümeye mecali yok, bacakları ezilmiş, destek almadan yürüyemezler. Sen de tek seferde yalnızca birini çıkartabilirsin. Annen/Baban çocuğu çıkarmanı istiyor. Kararın nedir?

Fiziksel olarak nerede olduğumun hiçbir önemi yok. Zihinsel olarak rahat olabileceğim bir yerde olmalıyım. Tabii bunu yaparken beynim de uyuşmamalı, her şeyin bilincinde bir huzura sahip olmalıyım. Dolayısıyla ne uçsuz bucaksız bir evren ne de kendi kurgu ve konusuna boğulmuş bir oyunun içine koyabilirim kendimi. Zihnimin özgürlüğünü kazanabileceğim bir dünya olduğunu sanmıyorum. Dolayısıyla hiçbir şey hissedemeyeceğim yahu anında ölüp yeniden doğamayacağım bir evren seçmem gerekiyor. Yeniden doğmamı engellemek ya da yeniden doğduğumda kendim olmama mani olmak, yani aynı kodlardan oluşmamak için de ".Kkrieger" gibi bir oyunun evreninde olmak isterim. Bu oyun yalnızca 96 KB olup aynı zamanda üç boyutlu bir FPS. Tasarımlar, sesler, kısacası oyuna dair her şey gerçek zamanlı bir şekilde kodlar aracılığıyla oluşturuluyor. Aynı bu şekilde gerçek zamanlı oluşan bir oyuna dahil olup ilk ölümümün ardından yeniden var olmamamı kesinleştirmek isterdim. Hoh.

Şimdi soruya gelelim. Bir bina yarım yamalak bir şekilde yıkılıyor. Söylenenlere göre içeride iki kişi kalmış. Birisi annen ya da baban, diğeri de 5-6 yaşlarında bir çocuk. Bina her an tamamen yıkılabileceği için görevliler dahil hiç kimse içeriye adım atmıyor fakat sen annenin/babanın de içeride olduğunu öğrenince bir koşu içeriye dalıyorsun. Anneni/Babanı buluyorsun fakat çocuk da orada. İkisinin de yürümeye mecali yok, bacakları ezilmiş, destek almadan yürüyemezler. Sen de tek seferde yalnızca birini çıkartabilirsin. Annen/Baban çocuğu çıkarmanı istiyor. Kararın nedir?
Bu soruya ne cevap versem vereyim o anı yaşamadığım için doğru bir cevap olmaz şu anı gözümün önüne getirip yaşıyormuş gibi yaptım da oturup ağlardım gibime geliyor ama gerçekten orada olup mantıklı düşünseydim çocuğu çıkarırdım çünkü bacakları ezilmiş bir yetişkinle oradan çıkmaya çalışmak tehlikeli olur çocuğu çıkarıp ölüm pahasına oraya bir daha girerdim/girmeye çalışırdım ama dediğim gibi şu anda verdiğim cevabın hiçbir kıymeti yok çünkü iş yaptığımda çok soğukkanlı da olabiliyorum

5 yıl önceki kendine bir öğüt verseydin bu ne olurdu

1 milyon dolar . 500 ve 250’de olur hatta.

sonsuza kadar böyle yaşamak mı yoksa ölünce yok olmak mı ?

Çok kolay bir şekilde yok olmayı tercih ederim.

"Güneş balçıkla sıvanmaz" sözü sence ne tür bir koşulda ortaya çıkmıştır? Neden bu kelimeler seçilip "herkesin bildiği gerçek inkâr edilemez" anlamı verilmiştir?

bu deyimin kötü bir geçmişi var bence eskide insanlar günümüze göre büyük oranda daha cahildi ve doğru gördükleri şeyleri bir umut , mutluluk , bilgi güneşi olarak görüyorlardı ve bu hatalı düşüncelere karşı çıkanları yalanlayanları cahil kirlenmiş ya da deyimdeki gibi balçık olarak görüyorlardı. Az oldukları için haksız çıkan bu grupa insalar (güneş balçıklar tarafından kapanmaz) cümlesini kurmuşlardır ve o sözde günümüze güneş balçık ile sıvanmaz olarak geçmiştir.

en sevdiğin filozof sözü nedir ?

Değişmeyen tek şey değişimin ta kendisidir.

Bonus: Çok bilgi, akıllı olmayı öğretmez.

Fredrich Nietzsche'nin sevdiğin bir sözü?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık