UranyumX 10 Tem 2021 #3,801 Geçtim beğenmeyi aklıma herhangi bir kelime bile gelmedi. Bu konuya cevap atmadan önce başkası araya girdi mi diye sayfayı yeniliyor musun?
Geçtim beğenmeyi aklıma herhangi bir kelime bile gelmedi. Bu konuya cevap atmadan önce başkası araya girdi mi diye sayfayı yeniliyor musun?
amaneden 10 Tem 2021 #3,803 Her zaman, her konu için geçerli. Fransızca kelime mademoiselle. Ulan işe bak. Saniyeyle gene gitti. Öyle biri yok galiba. Mod görmemek istediğim kişi var ama. Tanıdığın en zeki insanın yaptığı en zekice şey?
Her zaman, her konu için geçerli. Fransızca kelime mademoiselle. Ulan işe bak. Saniyeyle gene gitti. Öyle biri yok galiba. Mod görmemek istediğim kişi var ama. Tanıdığın en zeki insanın yaptığı en zekice şey?
UranyumX 10 Tem 2021 #3,804 Bir insan ıskalar da 2 mesaj birden mi ıskalar Benimle arkadaş olması. Uyumak yerine bu saatte neden buradasın?
Bir insan ıskalar da 2 mesaj birden mi ıskalar Benimle arkadaş olması. Uyumak yerine bu saatte neden buradasın?
Mihawk 10 Tem 2021 #3,805 Birisinden mesaj bekliyorum, sonra uyuyabilirim belki. Pencereden bakınca ilk gördüğün şey ne?
amaneden 10 Tem 2021 #3,806 Bu soru bana istediğim pencereyi kullanabilme özgürlüğü veriyor. Öyleyse bir duvarın üzerinde çocukların ya da metafiziksel varlıkların bıraktığı el izleri. Üstümdeki üye hakkında ne düşünüyorsun? Ben değil, Mihawk.
Bu soru bana istediğim pencereyi kullanabilme özgürlüğü veriyor. Öyleyse bir duvarın üzerinde çocukların ya da metafiziksel varlıkların bıraktığı el izleri. Üstümdeki üye hakkında ne düşünüyorsun? Ben değil, Mihawk.
Mithyxila 11 Tem 2021 #3,807 Çok güzel bir insan kendisi. Üstümdeki üye hakkında ne düşünüyorsun? Ben değil, amaneden.
Mcgill 11 Tem 2021 #3,810 Baya severim kendisini. Üstteki Killua veledinin fanı hakkında ne düşünüyorsun?