Mercury 10 Tem 2021 #3,782 Forum insanları tanımadan güzel ve gizemli. Edit: @shinjin no chi korkmam, ama dişçiye gitmekten de hoşlanmam. One Piece hakkında okuduğun en saçma teori?
Forum insanları tanımadan güzel ve gizemli. Edit: @shinjin no chi korkmam, ama dişçiye gitmekten de hoşlanmam. One Piece hakkında okuduğun en saçma teori?
Kenshiro 10 Tem 2021 #3,783 Mihawk dedi ki: Seviyorum, gıcıklık yapıyordu. Forumda en tanımak istediğin kişi kim? Genişletmek için tıkla ... Herkes olur. En sevdiğin film soundtracki?
Mihawk dedi ki: Seviyorum, gıcıklık yapıyordu. Forumda en tanımak istediğin kişi kim? Genişletmek için tıkla ... Herkes olur. En sevdiğin film soundtracki?
Sakata Gintoki 10 Tem 2021 #3,785 Bleach'te Rukia Ichigo'ya Shinigami güçlerini verirken çalan müzik. Aynı soru
Mercury 10 Tem 2021 #3,787 Mihawk dedi ki: Akame ga Kill! Bana bilmediğim bir şey söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla ... Kullanılan avatarı kullanmak. One Piece ile ilgili okuduğun en saçma teori?
Mihawk dedi ki: Akame ga Kill! Bana bilmediğim bir şey söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla ... Kullanılan avatarı kullanmak. One Piece ile ilgili okuduğun en saçma teori?
Kaldor Draigo 10 Tem 2021 #3,788 Zoro kaidonun oğlu One piece te ki en sevmediğin karakter(hasır şapkalar hariç)?