AkaAshi 7 May 2021 #3,571 Sevgiyle Başarıya ulaşmak için ne kadar zeki olduğun mu önemlidir yoksa ne kadar çalıştığın mı
Killua Zoldyck 7 May 2021 #3,572 Herkese göre değişir ama bana göre ne kadar çalıştığın daha önemli En son ne zaman ağladın?
Brönzel Lem 7 May 2021 #3,577 Bronz Elem' in İskandinavımsılaştırılmış hali. Bronz Elem de kulağıma hoş gelen kelimelerdi. Aynı soru.
Bronz Elem' in İskandinavımsılaştırılmış hali. Bronz Elem de kulağıma hoş gelen kelimelerdi. Aynı soru.
AkaAshi 7 May 2021 #3,578 Keepr dedi ki: Mavi Nickini nasıl buldun ? Genişletmek için tıkla ... 12 yaşımda One Piece karakteri lakapları yazdım ve gözüme en güzel bu gözüktü Favori kurgusal karakterin
Keepr dedi ki: Mavi Nickini nasıl buldun ? Genişletmek için tıkla ... 12 yaşımda One Piece karakteri lakapları yazdım ve gözüme en güzel bu gözüktü Favori kurgusal karakterin
Brönzel Lem 7 May 2021 #3,580 Keepr dedi ki: Aynı soru Genişletmek için tıkla ... John Constantine Söylemeyi en çok sevdiğin kelime?
Keepr dedi ki: Aynı soru Genişletmek için tıkla ... John Constantine Söylemeyi en çok sevdiğin kelime?