Patates Leydisi 8 Ocak 2021 #3,352 Ay. Yavaş yazın az, silmekten yoruldum. Yıldızlar mı daha güzel, ay mı? (Evet güneş de bir yıldız.)
Patates Leydisi 8 Ocak 2021 #3,354 Çok. Fizik okuyabilsem yönelmeyi düşündüğüm alanlardan biriydi. Gerçek olsaydı kendine getirmek için iki tokatlardım dediğin kurgusal karakter?
Çok. Fizik okuyabilsem yönelmeyi düşündüğüm alanlardan biriydi. Gerçek olsaydı kendine getirmek için iki tokatlardım dediğin kurgusal karakter?
Iris 8 Ocak 2021 #3,356 Lynfield dedi ki: S*nji, ama kendine getirmek için değil Alkol mü kahve mi? Genişletmek için tıkla ... Alkol. Şu anda bir şansın olsa hiç var olmamış gibi her şeyinle birlikte yok olmak ister miydin?
Lynfield dedi ki: S*nji, ama kendine getirmek için değil Alkol mü kahve mi? Genişletmek için tıkla ... Alkol. Şu anda bir şansın olsa hiç var olmamış gibi her şeyinle birlikte yok olmak ister miydin?
kagura 8 Ocak 2021 #3,358 Eldar'ın yardımı yahut rehberliği olmaksızın Celon ve Aros'u geçerek Dehşet Dağları ile Melian Kuşağı arasındaki tehlikeli topraklarda yolculuk ettiler. Aynı soru.
Eldar'ın yardımı yahut rehberliği olmaksızın Celon ve Aros'u geçerek Dehşet Dağları ile Melian Kuşağı arasındaki tehlikeli topraklarda yolculuk ettiler. Aynı soru.
Zogolo 8 Ocak 2021 #3,359 '' Catherine'nin çığlıklarının Londra'nın her yanından duyuluğu söylenir '' Çayın yanında gidebilecek herhangi bir şey söyle
'' Catherine'nin çığlıklarının Londra'nın her yanından duyuluğu söylenir '' Çayın yanında gidebilecek herhangi bir şey söyle