Mithyxila 17 Kas 2020 #3,093 Mihawk'ın seviyesi. En sevdiğin anime ve manga hangisi?(İkisi aynı veya farklı olabilir)
Kenshiro 17 Kas 2020 #3,094 Anime op zaman atlaması öncesi. Manga ise sanırım afro samurai. Aynı soru.
Void 17 Kas 2020 #3,096 İyiyim. bu forumu nasıl keşfettin ve bu forumun içinde aktif olarak bulunmaktan memnun musun?
MelezPrens 18 Kas 2020 #3,097 One Piece ile ilgili sorular araştırırken yakın bir tarihte bu foruma denk geldim ve neden kayıt olmayayım ki dedim. en sevdiğin kötü karakter kim ve neden seviyorsun?
One Piece ile ilgili sorular araştırırken yakın bir tarihte bu foruma denk geldim ve neden kayıt olmayayım ki dedim. en sevdiğin kötü karakter kim ve neden seviyorsun?
Lynfield 18 Kas 2020 #3,098 Aslında kötü değil.. ama kötü anıldığı için Madara. Adamın hayali herkesin mutlu mesut yaşayacağı, acı çekmeyeceği bir dünya yaratmak. Sahte bile olsa daha iyi olacağını düşünüp bunun için her şeyini feda ediyor falan Kahve mi alkol mü?
Aslında kötü değil.. ama kötü anıldığı için Madara. Adamın hayali herkesin mutlu mesut yaşayacağı, acı çekmeyeceği bir dünya yaratmak. Sahte bile olsa daha iyi olacağını düşünüp bunun için her şeyini feda ediyor falan Kahve mi alkol mü?