Siyah Ateş 18 Eki 2020 #2,764 @amaneden Bu nasıl soru?! Firûzan Vei dedi ki: Açsam Çokoprens, toksam Probis. En sütten çıkmış ak kaşık üye? Genişletmek için tıkla ... Hepiniz şeytansınız. Kendine en çok güvendiğin konu?
@amaneden Bu nasıl soru?! Firûzan Vei dedi ki: Açsam Çokoprens, toksam Probis. En sütten çıkmış ak kaşık üye? Genişletmek için tıkla ... Hepiniz şeytansınız. Kendine en çok güvendiğin konu?
kuroashi.no.sanji1993 18 Eki 2020 #2,765 Siyah Ateş dedi ki: @amaneden Bu nasıl soru?! Hepiniz şeytansınız. Kendine en çok güvendiğin konu? Genişletmek için tıkla ... Yok Bir hayvan olsaydın hangisi olmak isterdin?
Siyah Ateş dedi ki: @amaneden Bu nasıl soru?! Hepiniz şeytansınız. Kendine en çok güvendiğin konu? Genişletmek için tıkla ... Yok Bir hayvan olsaydın hangisi olmak isterdin?
Siyah Ateş 18 Eki 2020 #2,766 Kurt, sürüye daldığında hunharca hepsini katlediyor ya! Sanırsam bunu bir öfkeyle yapıyor, yoksa tek bir tanesi doyması için yeterli. Artık nasıl bir modla hepsine saldırıyorsa, öyle bir mod isterdim. Aynı soru, devam.
Kurt, sürüye daldığında hunharca hepsini katlediyor ya! Sanırsam bunu bir öfkeyle yapıyor, yoksa tek bir tanesi doyması için yeterli. Artık nasıl bir modla hepsine saldırıyorsa, öyle bir mod isterdim. Aynı soru, devam.
sensey 18 Eki 2020 #2,767 Siyah Ateş dedi ki: Kurt. Aynı soru, devam. Genişletmek için tıkla ... Kızıl bir köpek olmak isterdim. Şaka, şaka. Yırtıcı bir kuş olmak isterdim. En çok şaşırdığın ama sana bir faydası olmayan bilgi nedir?
Siyah Ateş dedi ki: Kurt. Aynı soru, devam. Genişletmek için tıkla ... Kızıl bir köpek olmak isterdim. Şaka, şaka. Yırtıcı bir kuş olmak isterdim. En çok şaşırdığın ama sana bir faydası olmayan bilgi nedir?
Brönzel Lem 18 Eki 2020 #2,768 Şişme bebeğin Hitler tarafından icat edilmiş olması. En çok etkilendiğin dram filmi?
Iris 18 Eki 2020 #2,770 Disney filmi izlemedim daha önce. Her yaptığında zaman kaybı hissiyatı veren alışkanlığın?