sensey 10 Eki 2020 #2,721 Bu ara künefe. Aldığın en pahalı yiyecek ne? (tek seferde bitmelik yemek, çikolata vb.)
Visums 10 Eki 2020 #2,724 Triple Whooper olması lazım. Canım çekti. ? Duymak mı görmek mi daha önemli duyu olarak?
Visums 10 Eki 2020 #2,725 Firûzan Vei dedi ki: En balliş üye? Genişletmek için tıkla ... Tüm üyeler benim için eşit derecede balliş. Gizli İçerik balliş ne demek :d Arada kaynamasın soru. Duymak mı görmek mi daha önemli duyu olarak?
Firûzan Vei dedi ki: En balliş üye? Genişletmek için tıkla ... Tüm üyeler benim için eşit derecede balliş. Gizli İçerik balliş ne demek :d Arada kaynamasın soru. Duymak mı görmek mi daha önemli duyu olarak?
Raftel Neferi 10 Eki 2020 #2,727 Twitter ne yazık ki İstemediğin bir işi yapmak için kendini nasıl gazlarsın veya motive edersin ?
kuroashi.no.sanji1993 10 Eki 2020 #2,728 Raftel Neferi dedi ki: Twitter ne yazık ki İstemediğin bir işi yapmak için kendini nasıl gazlarsın veya motive edersin ? Genişletmek için tıkla ... Kafamda bir ödül belirlerim. En çok neyi yapmayı seversin?
Raftel Neferi dedi ki: Twitter ne yazık ki İstemediğin bir işi yapmak için kendini nasıl gazlarsın veya motive edersin ? Genişletmek için tıkla ... Kafamda bir ödül belirlerim. En çok neyi yapmayı seversin?
Nigrum Cygnum 10 Eki 2020 #2,729 Boş boş oturup hiç bir şey düşünmemeye bayılıyorum :T Kaçta uyuyacaksın bu gece :O