Shakan 8 Eyl 2022 #5,211 Pide - Labirent Hedeflediğin ve bunun için cidden çalıştığın bir şey var mı, varsa ne?
carpe d. em 8 Eyl 2022 #5,212 İstediğim şeyler var ama yeterince çalıştığımı söyleyemem. İyi kul olmak diyelim. Leyla mı Mecnun mu?
İstediğim şeyler var ama yeterince çalıştığımı söyleyemem. İyi kul olmak diyelim. Leyla mı Mecnun mu?
Skywalker 8 Eyl 2022 #5,214 Gerçek ne ki? Ben hep hayal içindeyim. Neredeyse her gece. Demin sordum araya giren kaynattı. Tatlı ayran mı ekşi ayran mı?
Gerçek ne ki? Ben hep hayal içindeyim. Neredeyse her gece. Demin sordum araya giren kaynattı. Tatlı ayran mı ekşi ayran mı?
Shakan 8 Eyl 2022 #5,216 Ben kaynattım, ben cevaplayacam. Ekşi ayran. @amaneden astronot İçe dönük biri misin dışa dönük biri mi
Ben kaynattım, ben cevaplayacam. Ekşi ayran. @amaneden astronot İçe dönük biri misin dışa dönük biri mi
Üye silindi 2842 8 Eyl 2022 #5,217 Dış merkezcil, sanırım Senin için kokusu yaşama sevinci uyandıran bir şey?
Arthur Morgan 8 Eyl 2022 #5,219 Et ya. Antrikota bayılırım ama artık tavuk tüketiyorum anca. Hangi tarihte doğmak isterdin?