Siyah Ateş 8 Eyl 2022 #5,184 Rosi kadın arkadaşlar. Kaybetmekten en çok korktuğun şeyi, sebepleriyle birlilte söyleyebilir misin?
Rebellious Dragon 8 Eyl 2022 #5,185 Ailem.Sebebini söylememe gerek yok herhalde. Disney plus kullanıyormusun? Kullanıyorsan memnun musun ?
Ailem.Sebebini söylememe gerek yok herhalde. Disney plus kullanıyormusun? Kullanıyorsan memnun musun ?
CoolAnd1 8 Eyl 2022 #5,186 UnKaidou dedi ki: Ailem.Sebebini söylememe gerek yok herhalde. Disney plus kullanıyormusun? Kullanıyorsan memnun musun ? Genişletmek için tıkla ... Amazon için kullanıyorum. Lotr dışında hiçbişey izlemedim. Netflix’ten cok farkı yok nispeten daha ağır. İsmin ne olsa daha çok hoşuna giderdi ?
UnKaidou dedi ki: Ailem.Sebebini söylememe gerek yok herhalde. Disney plus kullanıyormusun? Kullanıyorsan memnun musun ? Genişletmek için tıkla ... Amazon için kullanıyorum. Lotr dışında hiçbişey izlemedim. Netflix’ten cok farkı yok nispeten daha ağır. İsmin ne olsa daha çok hoşuna giderdi ?
amaneden 8 Eyl 2022 #5,187 Bulut. Değiştirmeyi de düşündüm, onun yerine kitabıma karakter olarak koydum. Çünkü yağmuru getiren olmak istiyorum. Bugün verimli miydi? Neler yaptın?
Bulut. Değiştirmeyi de düşündüm, onun yerine kitabıma karakter olarak koydum. Çünkü yağmuru getiren olmak istiyorum. Bugün verimli miydi? Neler yaptın?
CoolAnd1 8 Eyl 2022 #5,188 Verimliydi tabi yav akıyor maaşallah uçaklar. Bense tvden takip ettim spor konusunda kuşları kovaladım. En büyük pişmanlığın nedir ?
Verimliydi tabi yav akıyor maaşallah uçaklar. Bense tvden takip ettim spor konusunda kuşları kovaladım. En büyük pişmanlığın nedir ?