Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Haydi Sor Sor

9 milyar insan, 9 milyar cevap. Ben henüz delirmedim ve kendimle gayet mutluyum.

Büyük şehirlerde herkes çöpünü ayrıştırıp geri dönüşüme yolluyor ama örneğin plastik atıkların %90'ından fazlası geri dönüşmüyor. Çöpleri yere değil, görmediğimiz bir yere atıyoruz aslında. Şirketler ve devletler mi sıradan halkı kandırıyor yoksa sıradan insanlar ''doğaya duyarlı'' davrandığını düşünerek kendini mi avutuyor?

Bu da bir bakış açısı ;ama bana göre böyle değil. Sonuçta şehirlerin pis olması yerine çöplere özel bir yer olması mantıklı bir çözüm aslında. Yani o çöp yığınlarının şehirlerde insanların yaşadığı yerlerde kalmasının sağlık, görüntü, pislik, koku ve diğer şeyler bakımından ne kadar sıkıntılı birşey olduğunu düşünmek lazım. Yani senin düşündüğün kandırma veya kendini avutma olaylarının çok ötesinde bu olay.
Yalan bir ihtiyaç olduğunda kullanır mısın yoksa doğruluk her zaman en iyisi midir?

Leş gibiyim. Pazartesi sınavlarım başlıyor hiç çalışmadım. 3 gündür adam akıllı yataktan çıkmadım forumda gezinip duruyorum.

Aynı soru.

Çok yoğun bir çalışma temposu yaklaşıyor, üçbuçuk atıyorum.

Çocuğuna ilk izleteceğin anime veya okutacağın manga hangisi olur?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık