Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Haydi Sor Sor

Aşk, yalnızca benim için her şeyi yapacak, ömrüm boyunca beni mutlu edecek birine duyduğum his değil aynı zamanda bu hisleri beslediğim kişinin de benim için her şeyi yapmasını, ömrüm boyunca beni mutlu edecek biri olmasını gerektiren iki kişinin, karşılıklı bir şekilde birbirlerine sunduğu bir his olmalıdır. İğrenç bir insana bağlı kalmak gerekmez. İğrenç bir insandan uzak durmak gerekir. Yine de kalbinde bu tarz hisler varsa uzaktan yaşarsın, olur biter. Tek başınıza mücadele ettiğiniz zaman geriye yalnızca hüznünüz kalıyor zira.

Dünya'nın kilise tarafından düz olarak kabul edildiği, bir başka şekle sahip olduğunu iddia edenlerin öldürüldüğü bir zamanda dünyanın aslında düz olmadığını keşfetseydin ne yapardın?

O çağda anlatılan figürler bu kadar kahramanvari mi yoksa hakim güç mü sonradan hikayeleştiriyor emin olmamak ile birlikte muhtemelen içimde tutar öyle geberir giderdim diye düşünüyorum.

Bir saniye sonra gözlerini kaybedecek olsan hangi anı aklına kazımak istersin?

Bana özel olarak verilen birkaç şeyi saymazsak değerli diyebileceğim birkaç şeyim var. Dünya haritamı kız kardeşime hollow knight haritamı erkek kardeşime kitapları ve dergilerimi de ikisine bırakırdım.

Zaraki'nin kılıcı sen olsaydın ve onu güçlenmek istiyorum diye ağlarken görsen onun seni reddettiği yerde ona ne söylemek isterdin?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık