Mithyxila 17 Tem 2021 #4,191 Anımal I have become. Mutluluğunu kaybeden insanlara bir tavsiye verebilir misin?
amaneden 17 Tem 2021 #4,192 Kelin ilacı olsa @Euron Greyjoy ve sana sürermiş. Bu üstümdeki adam dışarıdan mutlu gözüktüğümü iddia ediyor. Sizce?
Kelin ilacı olsa @Euron Greyjoy ve sana sürermiş. Bu üstümdeki adam dışarıdan mutlu gözüktüğümü iddia ediyor. Sizce?
King 17 Tem 2021 #4,194 Tanımıyorum ama nihilist birine benziyor. En çok özendiğin fakat beceremediğin şey ne?
Aiden 17 Tem 2021 #4,198 c1 : tilqi, rika. onlar da çok yazmıyor c2 : ortalaması aynı serinin farkı yok nolacak bu fenerin hali
c1 : tilqi, rika. onlar da çok yazmıyor c2 : ortalaması aynı serinin farkı yok nolacak bu fenerin hali
Bogeyman 17 Tem 2021 #4,199 Aiden dedi ki: c1 : tilqi, rika. onlar da çok yazmıyor pek c2 : ortalaması aynı serinin farkı yok nolacak bu fenerin hali Genişletmek için tıkla ... o sene bu sene diye yine zehirli oku atıyorum (fenerliyim) en son okuduğunuz kitap (manga tarzı hariç)
Aiden dedi ki: c1 : tilqi, rika. onlar da çok yazmıyor pek c2 : ortalaması aynı serinin farkı yok nolacak bu fenerin hali Genişletmek için tıkla ... o sene bu sene diye yine zehirli oku atıyorum (fenerliyim) en son okuduğunuz kitap (manga tarzı hariç)