Üye silindi 6810 5 Ocak 2021 #3,241 Bavs dedi ki: Kaplan Yapmayı en çok istediğin fakat yapamadığın şey nedir Genişletmek için tıkla ... Siyah Ateş dedi ki: @Blonde Kurt. @Bavs Çok isteyip yapamadığım bir şey yok, yapmıyorsam demek ki yeterince istemiyorum. Üstteki sorudan devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Siyah ateşe katılıyorum bu soruda Bu olmazsa olmaz dediğin şey
Bavs dedi ki: Kaplan Yapmayı en çok istediğin fakat yapamadığın şey nedir Genişletmek için tıkla ... Siyah Ateş dedi ki: @Blonde Kurt. @Bavs Çok isteyip yapamadığım bir şey yok, yapmıyorsam demek ki yeterince istemiyorum. Üstteki sorudan devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Siyah ateşe katılıyorum bu soruda Bu olmazsa olmaz dediğin şey
Üye silindi 5781 5 Ocak 2021 #3,247 Kenshiro dedi ki: Biraz. Alman olmak mı, Rus olmak mı? Genişletmek için tıkla ... İnsan olmak.Hayirli CumalarANKARA Anneni mi daha cok seviyorsun babani mi
Kenshiro dedi ki: Biraz. Alman olmak mı, Rus olmak mı? Genişletmek için tıkla ... İnsan olmak.Hayirli CumalarANKARA Anneni mi daha cok seviyorsun babani mi
Kaizoku Gari 5 Ocak 2021 #3,248 Monkey D. Dragon dedi ki: Alman. Almanyaya gitmek mi Rusyaya mı? Genişletmek için tıkla ... Almanya Rus insanları mı cana yakın Almanlar mı
Monkey D. Dragon dedi ki: Alman. Almanyaya gitmek mi Rusyaya mı? Genişletmek için tıkla ... Almanya Rus insanları mı cana yakın Almanlar mı
Alpamis 5 Ocak 2021 #3,249 Kagura dedi ki: Almanya. Norveç mi, İzlanda mı? Genişletmek için tıkla ... Türkiye.
kagura 5 Ocak 2021 #3,250 Alpamis dedi ki: Türkiye. Genişletmek için tıkla ... Soru sorman gerekiyor konu formatına göre. Yılın en sevdiğin ayı?
Alpamis dedi ki: Türkiye. Genişletmek için tıkla ... Soru sorman gerekiyor konu formatına göre. Yılın en sevdiğin ayı?