Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Haydi Sor Sor

Disney filmlerinin neredeyse hiçbirini izlemedim. Pas.

Hayatta başkası için en çok utandığım anı hatırlamıyorum. Böyle şeyleri aklımda tutmuyorum pek.

Soracak bir sorum da yok. Hmm. Şöyle yapalım. Sıradan bir şeyi farklı bir şekilde düşünüp yazar mısın?
Örnek: Tohumlarını saymak üzere eline aldığın bir çileğin üzerinde bulunan tohum sayısı öleceğin yaşı gösterir gibi gibi.

Origami yapmak için bükülen kağıtların her bir kıvrımı ayrı bir boyut oluşturur ve kenarlar ne kadar keskinse diğer boyuta geçmek o kadar zordur. Üst üste gelen düzlemler birbirlerini görebilen, ama birbirlerinden en ayrı ve geçmesi neredeyse imkansız boyutlardır. Onlara gidebilmek için doğru bir rota belirleyip onlarca farklı kıvrımdan geçmek gerekir. Hepsinden hepsine bir şekilde geçilebilir çünkü bütün kağıt bükülüp ayrıştırılmadan önce tek bir boyuttu ve aslında hala tek büyük bir evren. Bu evrende solucan deliği açmak, evrene zarar verir. Oluşan kıvrımlarla üç boyutlu görünse de aslında iki boyutlu bir evrendir ve her zaman da öyle kalacaktır. Kıvrımlarla sadece düzlemlerin yeri değişmiştir, bir derinlik kazanmamıştır. Kağıdın kendisi dışındaki her şey hiçliktir.

Kurmalı oyuncakları sever misin?

Kurmalı derken sürpriz yumurtalardan çıkanlardan bahsediyorsan, eskiden severek kurardım.

Hangi serin favorin ve hangi seriye keşke "hiç başlamasaydım" gözüyle baktın?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık