amaneden 19 Eki 2020 #2,811 Çok değil, 26 yıl öncesine gitsek yeter. Bir ali cengiz oyunu ve hop. Artık diğer spermler düşünsün. Forumda kötü biri olduğunu düşündüğün biri var mı? Varsa kim?
Çok değil, 26 yıl öncesine gitsek yeter. Bir ali cengiz oyunu ve hop. Artık diğer spermler düşünsün. Forumda kötü biri olduğunu düşündüğün biri var mı? Varsa kim?
Chibi Şeytan 19 Eki 2020 #2,814 İstediğim hayatı yaşamıyorsa fazlasıyla küfür ederdim büyük ihtimal. Asla değiştiremeyeceğin bir geleceği bilmek ister miydin?
İstediğim hayatı yaşamıyorsa fazlasıyla küfür ederdim büyük ihtimal. Asla değiştiremeyeceğin bir geleceği bilmek ister miydin?
Sogotoh 19 Eki 2020 #2,815 Bilirsem değişir. Belki de bildiğim için gelecek o hale gelmiştir. Ondan bilmeme gerek yok. Edit: Biliyorum da zaten. Herkes biliyor... Soru neden sorulur?
Bilirsem değişir. Belki de bildiğim için gelecek o hale gelmiştir. Ondan bilmeme gerek yok. Edit: Biliyorum da zaten. Herkes biliyor... Soru neden sorulur?
ƊƛƝƬЄ 19 Eki 2020 #2,816 Kizaru dedi ki: Bilirsem değişir. Belki de bildiğim için gelecek o hale gelmiştir. Ondan bilmeme gerek yok. Edit: Biliyorum da zaten. Herkes biliyor... Soru neden sorulur? Genişletmek için tıkla ... Cevabı bulmak için. Cevap neden verilir?
Kizaru dedi ki: Bilirsem değişir. Belki de bildiğim için gelecek o hale gelmiştir. Ondan bilmeme gerek yok. Edit: Biliyorum da zaten. Herkes biliyor... Soru neden sorulur? Genişletmek için tıkla ... Cevabı bulmak için. Cevap neden verilir?
Sogotoh 19 Eki 2020 #2,817 Dante dedi ki: Cevabı bulmak için. Cevap neden verilir? Genişletmek için tıkla ... Soru sorulduğu için. :d Derin soru mu yüzeysel soru mu?
Dante dedi ki: Cevabı bulmak için. Cevap neden verilir? Genişletmek için tıkla ... Soru sorulduğu için. :d Derin soru mu yüzeysel soru mu?
amaneden 19 Eki 2020 #2,818 Derin soru, derin cevap. Cengiz Han zamanı akan nehirde elini yıkamanın bedeli ölüm müydü?
Iris 19 Eki 2020 #2,819 Bilmiyorum. O dönemde yaşayan birine sormak lazım. Kizaru gecenin ikisinde ne öğrenmeye çalışıyor?