Aynen öyleBoşuna kafiyeli değil zaten
Sen de okama
Ben derim nakama

Aynen öyleBoşuna kafiyeli değil zaten
Sen de okama
Ben derim nakama
Bon-chan'ı analımBoşuna kafiyeli değil zaten
Sen de okama
Ben derim nakama
ilk gördüğümüz de Hepimiz tiksinmiştik kabul edin şimdiBon-chan'ı analım
Düşman olduğu içindir. Franky'yi de ilk gördüğümde sevmemiştim. Özellikle Usopp'a yaptıklarından sonra çok uyuz olmuştum. Tuhaf olan şu ki Franky ile Bon-chan'ı aynı kişi seslendiriyorO
ilk gördüğümüz de Hepimiz tiksinmiştik kabul edin şimdi![]()
Ben kabul edemem. ilk gördüğümüzde de tayfayla direkt kaynaşmıştı. Bu ne biçim kötü demiştim hatta. Onu Karasakal'a da dediydim gerçi.O
Doğrudur, kabul ediyorum.O
Doğrudur katılıyorum. Franky'e çok zor ısındım ama şuan çok severim kendisini. O olay'da Oda'nın sonradan karar vermesiyle oluyor sanırım.Düşman olduğu içindir. Franky'yi de ilk gördüğümde sevmemiştim. Özellikle Usopp'a yaptıklarından sonra çok uyuz olmuştum. Tuhaf olan şu ki Franky ile Bon-chan'ı aynı kişi seslendiriyor![]()
Doğrudur katılıyorum. Gemiye düştükten sonra direk sevdik. Giderken ki tavrından belliydi..Ben kabul edemem. ilk gördüğümüzde de tayfayla direkt kaynaşmıştı. Bu ne biçim kötü demiştim hatta. Onu Karasakal'a da dediydim gerçi.![]()
Doğrudur katılıyorumDoğrudur, kabul ediyorum.
Doğrudur katılıyorum. Franky'e çok zor ısındım ama şuan çok severim kendisini. O olay'da Oda'nın sonradan karar vermesiyle oluyor sanırım.
Doğrudur katılıyorum. Gemiye düştükten sonra direk sevdik. Giderken ki tavrından belliydi..
Yoo Nasrettin Hoca değilim o nereden çıktı.![]()
DoğrudurDoğrudur katılıyorum![]()