Trao
Umarım ters köşe yapar.Tabi zaten Oda ters köşe yapmayı çok seviyor herkes Jinbei, CC falan derken ters köşede kalabilirizAçılacak power uplardan daha çok merak uyandırıyor tayfaya katılacak kişinin kim olacağı ve güç dengesi

Umarım ters köşe yapar.Tabi zaten Oda ters köşe yapmayı çok seviyor herkes Jinbei, CC falan derken ters köşede kalabilirizAçılacak power uplardan daha çok merak uyandırıyor tayfaya katılacak kişinin kim olacağı ve güç dengesi
Böbrek dalak saçar etrafa ne yapacak başka power up daUmarım ters köşe yapar.Luffy az çok tahmin ediliyor da Law ın power up ını merak ediyorum ben
![]()
Belki room u genişler daha uzun mesafeye kadar alabilir falan bide fazla efor sarfediyormuş room için ona alıştırır kendisini rahat kullanır falan belki mes shambles gibi yeni teknik çıkar ortaya bekleyip göreceğiz umarımBöbrek dalak saçar etrafa ne yapacak başka power up da![]()
Aslında Law'un power upunun room içinde tam kontrol olacağını düşünüyorum.Room içinde olan biri Law isterse onu göremiyecek veya dokunamayacakBöbrek dalak saçar etrafa ne yapacak başka power up da![]()
En az 10 kişi dediLuffy en başta 10 kişi yeter dedi ama ittifakı saymazsak 10 kişi nedense az geliyor 12 15 arası daha makul görünüyor bence.