Yaralı vaziyetteler. Üç günlük sadece dinlenme süreleri. Konuda yazdığım gibi.Sayının bir önemi yok. Katakuri'yi zorlayacak eleman yok bizim tarafta.
Yaralı vaziyetteler. Üç günlük sadece dinlenme süreleri. Konuda yazdığım gibi.Sayının bir önemi yok. Katakuri'yi zorlayacak eleman yok bizim tarafta.
Law bir süre oyalayabilir ama ben Kata'ya hasar verebileceğini sanmıyorum. Ben Law'ı 4. Komutan seviyesi görüyorum . Yanında Jimbe ile dalsa bile alacağı meçhul. O dövüsten sonra onlardan daha iş olmaz zaten. Geriye Oven, Perespero,Tamago,Bruule,Daifuku ve Amande kalıyor.Zoro Oven'i alsa yorulur.Bizim tarafta Zoro'ya destek olacak adam olmadığı için yenilirlerLaw var aslında. Aralarında hız yarışı olur. Biri geleceği görüyor, diğeri ışınlanabiliyor.
Kim kazanır bilemem ama cidden ilginç bir kapışma olur.
Şimdi cidden ilgimi çekti he... Acaba Law-Katakuri dövüşü nasıl olurdu?
Ayrıca not; Law açıklamasındaki son cümleden sebep tavır aldım. Oylamıyorum. Ki Oven'la Perospero'ya karıştırmışın sanırım.![]()
Tamam ben onu dikkate aldım zaten. O haliyle bile Katakuri'yi alacak eleman yok.Yaralı vaziyetteler. Üç günlük sadece dinlenme süreleri. Konuda yazdığım gibi.
Law'ın yakından uyguladığı çok tehlikeli teknikleri var. Adam doktor. Sadece bir kere dokunmayla kalp çıkarabiliyor. Gamma Knife var elinde içorgan parçalıyor.Law bir süre oyalayabilir ama ben Kata'ya hasar verebileceğini sanmıyorum.
Eğer ışınlanması Kata'nın tepki süresinden hızlıysa hasar verir, ama ben sanmıyorum Kata hız konusunda geride kalsın. Gamma knife çakabilirse zaten avantajlı olur ama geleceği görebilen ve Sneakman da bile eşit mücadele eden adamın o tekniği yiyeceğini düşünmüyorum.Law'ın yakından uyguladığı çok tehlikeli teknikleri var. Adam doktor. Sadece bir kere dokunmayla kalp çıkarabiliyor. Gamma Knife var elinde içorgan parçalıyor.
Savaşı kazanıp kazanamayacağına yorum yapmıyorum da "hasar veremez" fikri bana pek mümkün gelmedi.
Bence sürekli bir taraf kazanmaz bu yarışta. Bazen Katakuri daha hızlı olur, bazen Law.Eğer ışınlanması Kata'nın tepki süresinden hızlıysa hasar verir, ama ben sanmıyorum Kata hız konusunda geride kalsın. Gamma knife çakabilirse zaten avantajlı olur ama geleceği görebilen ve Sneakman da bile eşit mücadele eden adamın o tekniği yiyeceğini düşünmüyorum.