Saitama vs Naruto,DBZ evreni açalım mı ?Bu konu yerine Düz Goku vs Beyazsakal ve tüm tayfası konusu açalım.

Saitama vs Naruto,DBZ evreni açalım mı ?Bu konu yerine Düz Goku vs Beyazsakal ve tüm tayfası konusu açalım.
Beyazsakal'ı bıyıklarından tutup Marco'ya çarpar. Gülümsemesiyle Jozu'yu tuzla buz eder.Goku fazla gelir bunlara
Güncel Goku, Saitama'yı öldürür ya. En son aurasının içinde evrenler oluşuyordu.Saitama vs Naruto,DBZ evreni açalım mı ?Çünkü sololar kendisi.
1-2 saniye geleceği görebiliyor, abartmayalım bence şu gelecek meselesini.@Kaidou Geleceği gören Kata evire çevire döver bunu. Bari biraz güçlü bir karakter kullanın diyeceğim ama Sakura üstü op kaçabilir.
Kim nerede dünyayı turladı? Bana manga sayfalarını atabilir misin?Luffy'yi niye genin sayıyorsun? Kendi dünyandan cevap yollama bana
@Earendill Birkaç saniyede dünya turlamak > Birkaç dakikada ülkeler katetmek
Saitama'nın en güçlü yumruğu(gerçekten ölümüne bir dövüşte kullandığı tabi ki) BİG BANG'i tekrar başlatabilecek seviyede olduğu ile ilgili teoriler dönüyordu en son evren falan hikaye.Beyazsakal'ı bıyıklarından tutup Marco'ya çarpar. Gülümsemesiyle Jozu'yu tuzla buz eder.
Güncel Goku, Saitama'yı öldürür ya. En son aurasının içinde evrenler oluşuyordu.
@Dante13 adam Enel fanı üzme adamı.Enel'in dünyayı turladığı evrende ışık meyvesi yemiş Kizaru gemiyle seyahat ediyor.![]()
Teori diyorsun. Gerçekleşsin bu sonra tekrar tartışırız.Saitama'nın en güçlü yumruğu BİG BANG'i tekrar başlatabilecek seviyede olduğu ile ilgili teoriler dönüyordu en son evren falan hikaye.
Geninden daha alt seviye olsa, o seviyede değerlendirecektim de neyse. 2y önce g2'siz Luffy maks genin seviyesi eder.Luffy'yi niye genin sayıyorsun? Kendi dünyandan cevap yollama bana
@Earendill Birkaç saniyede dünya turlamak > Birkaç dakikada ülkeler katetmek
Heroic Age vs All diyorum. Çok dandik bir animedir ama sanırım şu ana kadar hiçbir seride ulaşılmamış derecede büyük bir güç seviyesi varSaitama vs Naruto,DBZ evreni açalım mı ?Çünkü sololar kendisi hani diyorum diyorum anlamıyorsunuz evrenlerin güçlerini birbirine uygulamak saçma olur yoksa Saitama'nın rakibi yok.
Hız olarakta kapışabileceğini zannetmiyorum, hadi Zoro için önce davranırsa yine bir şansı var burada hiç yok.1-2 saniye geleceği görebiliyor, abartmayalım bence şu gelecek meselesini.
Tabi ki ama bu adama hiç bir şey işlemiyor ondan diyorum misal şöyle söyleyeyim psi gücü olan Tatsumaki'nin güçleri Saitama karşısında hiç bir işe yaramıyor misal bu sadece bir örnek yani tanrısal güçler falan işlemiyor adama sıfır sıkıntı sıfır çizik. Yani var olanı yok ediyormuş yok olanı var ediyormuş pek umurunda değil Saitama'nın.