Burada katanın busou hakisi daha iyi diye üstünlük sağlamadı mıÇok keyifli bir yazı olmuş ellerine sağlık. Katakuri'nin şu saldırıyla Luffy'nin elini yakmasının içten patlamalı hakiye benzer bir teknik olduğunu düşünüyordum hep, şimdi düşündüm de Kata'da da kralın hakisi vardı
![]()
Birçok haki çarpışması oldu aralarında, bu block mochideki değer değmez luffynin elini şişirip yaktı luffy üflemeye başladı falan. Bilmiyorum normal bir üstünlük gibi gelmedi banaBurada katanın hakisi daha iyi diye üstünlük sağlamadı mı
Baksana siyah yıldırımlar da var bence burada kullanıyor kral hakisini.Çok keyifli bir yazı olmuş ellerine sağlık. Katakuri'nin şu saldırıyla Luffy'nin elini yakmasının içten patlamalı hakiye benzer bir teknik olduğunu düşünüyordum hep, şimdi düşündüm de Kata'da da kralın hakisi vardı
![]()
Siyah yıldırım varsa bir durup düşünecen.Birçok haki çarpışması oldu aralarında, bu block mochideki değer değmez luffynin elini şişirip yaktı luffy üflemeye başladı falan. Bilmiyorum normal bir üstünlük gibi gelmedi bana
edit:![]()
Yıldırım detayını fark etmemiştim olabilirBirçok haki çarpışması oldu aralarında, bu block mochideki değer değmez luffynin elini şişirip yaktı luffy üflemeye başladı falan. Bilmiyorum normal bir üstünlük gibi gelmedi bana
edit:![]()
Baksana siyah yıldırımlar da var bence burada kullanıyor kral hakisini.
Siyah yıldırım varsa bir durup düşünecen.
Doğru diyorsunuz, eğer luffy'i yakması k.hakisinden kaynaklıysa yıldırım detayı Alpa'nın teorisini güçlendiriyorYıldırım detayını fark etmemiştim olabilir