Kata'nın meyve parameciadan çok logiaya benziyor.Hatta direk logia diyebiliriz.Sadece mochi doğada kendiliğinden bulunmadığından Oda özel paramecia diyerek bi açıklama getirdi muhtemelen.
Adı öyle olması özelliklerini değiştirmiyor logiadan farkı yok hakisiz normal saldırılardan etkilenmiyor ayrıca eski 3 amirall logia meyvesi taşıdığı için dedim.Katakuri Logia değil Paramecia'dır.
Hakisiz normal saldırılardan etkileniyor.Adı öyle olması özelliklerini değiştirmiyor logiadan farkı yok hakisiz normal saldırılardan etkilenmiyor ayrıca eski 3 amirall logia meyvesi taşıdığı için dedim.
Hakisiz normal saldırılardan etkileniyor.
K. Hakisi ile alan boşaltıyor, meyvesi direkt logia değil. O meyvesi k. Hakisi olmayan biri yediği zaman o darbeler işleyecek.
alan boşaltsaydı mermiler boşluğa giderdi burda mochiye yapışmış logia savunması budur bknzK. Hakisi ile alan boşaltıyor, meyvesi direkt logia değil. O meyvesi k. Hakisi olmayan biri yediği zaman o darbeler işleyecek.
İçinden geçip gitmemesi boşaltmadığı anlamına gelmiyor ki? Kata bana hakisiz işlemez demedi. Marco da her şeyi yedi sadece iyileşiyor. Hakisiz onlar darbe alıyor. Magellan da paramecia, Mr 3 de öyle. Mochi sadece özel diye geçti. Hakisiz zarar almaz diye bir bilgi yok. Böyle şeyler genelde mangada söyleniyor. Kata'nın kılıçla kafasını kesersen ölür. Kendini mızrakladığı sahnede Haki var mıydı?alan boşaltsaydı mermiler boşluğa giderdi burda mochiye yapışmış logia savunması budur bknz
![]()
Piedmon tüm One Piece - Naruto - Bleach evrenini gram zorlanmadan ezecek güçte bir DigimonPiemon(Piedmon) iyiymiş gerçektenGüç dışında benzer yönleri çok fazla
![]()
![]()