Sen de amma gömdün heAdada çarptığı normal insanlarda ölmüyordu. Sanji cugara falan yakıyordu. Hatırladıkça bi gülme geliyor zaten.![]()

Sen de amma gömdün heAdada çarptığı normal insanlarda ölmüyordu. Sanji cugara falan yakıyordu. Hatırladıkça bi gülme geliyor zaten.![]()
Luffy'e öyle meyveler vermedi ki seri hızlıca bitmesin diye. Lastik ile süründürüyor çocuğu. Büyük ihtimal de dünyayı yörüngesinden saptırır felan diye vermedi.Goro goro no mi. Hep düşünmüşümdür acaba bu meyve Luffy'de olsaydı MF nasıl olurdu diye. Benim gözümde en dehşet meyve.
Bence komedi yaparım diye bu meyveyi verdi.Bir de seriye gönderme yapıyor işte.Lastik gibi uzatırım diye.Luffy'e öyle meyveler vermedi ki seri hızlıca bitmesin diye. Lastik ile süründürüyor çocuğu. Büyük ihtimal de dünyayı yörüngesinden saptırır felan diye vermedi.![]()
Böyle diyoruz ama ilerde bu meyve daha güçlü olacak.Luffy'e öyle meyveler vermedi ki seri hızlıca bitmesin diye. Lastik ile süründürüyor çocuğu. Büyük ihtimal de dünyayı yörüngesinden saptırır felan diye vermedi.![]()
Hangi meyve?Böyle diyoruz ama ilerde bu meyve daha güçlü olacak.
Gomu gomu meyvesiHangi meyve?
böyle bir meyveyi seride görürmüyüz ben bu adamı önceden görmüştüm başka bir animeyi OP ile birleştirdiler sanmıştımOyunda geçiyor. Patrick Redfield diye biri yemiş.
http://onepiece.wikia.com/wiki/Batto_Batto_no_Mi,_Model:_Vampire